Gör det själv-present

Igår var jag på inflyttningsfest hos en jobbarkompis. Eftersom vi inte umgås så mycket privat visste jag inte riktigt vad jag skulle ge för inflyttningspresent, jag hade dessutom bara varit hemma hos honom en gång tidigare, och hade inte riktigt koll på hans inredningsstil.
Personligen uppskattar jag när man märker att det ligger lite ansträngning eller tanke bakom presenter. Så jag gick ut och plockade björkris som jag band ihop med påskfjädrar,  och istället för en vas köpte jag en vattenkanna och satte det i. Riset hinner lagom få "musöron" till påsk och när han sedan slänger det har han kvar en användbar produkt!

Vållö är för övrigt en av mina absoluta favoritsaker som med sin enkla skönhet och elegans tillsammans med funktionen och variationsmöjligheterna [kan användas till vattenkanna, tillbringare, blomkruka, blomvas, hushållspappershållare.. bara fantasin sätter gränser!] gör den till en jag-önskar-det-var-jag-som-var-designern pryl all time high!
            image305
Foto: LMFI

Kommentarer
Postat av: Hanna-Sofia

Jättefin idé. Det får nog följa med en orange eller svart Vollö hem nästa gång jag besöker IKEA fast jag så gärna vill ha en turkos igentligen.

2008-03-09 @ 21:39:38
URL: http://www.nancyandi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback