Piggelin

Posten kom, och kunde innehållet vara lägligare än idag? Penicillinen börjar verka, och soffan ger träsmak bara jag tittar på den. Inredningsmagasin var precis vad jag behövde! Nu ska jag äta flussens favvofrulla - Piggelin. Så kanske jag blir piggelin...


Foto: :.sara z

Kommentarer
Postat av: Linda

är tallriken från Höganäs eller IKEA? :) Ikea har ju en ripoff nämligen..



Jo! Jag söker med ljus och lykta efter snygga, stilrena äggkoppar, men hittills har ingen varit mig i smaken.. har du något tips?



Sedan skulle jag villja ha lite hjälp på besluts-fronten:

jag skall önska mig "hemgift" i julklapp och födelsedagspresent, vill ha fyrkantiga tallrikar. IKEA har (Charmör) men jag vill inte ha "fullstorlek" utan mer.. assiett-storlek på tallriken... Höganäs har ju också, men jag har ju fallit ganska mycket för Charmör... What to do?

Eller har du något tips på Fyrkantiga tallrikar?



Puss på förhand!

p.s. Lalalalove your blog! ;)

2008-09-26 @ 23:16:08
Postat av: :.sara

Hej Linda! Tusen tack för berömmet, och förtroendet :-). Assietten är från IKEAs 365+ serie. Jag är inget fan av Höganäskeramik nämligen. Tycker att de är "gnissliga" (jo, jag vet att det finns blank glasyr också, men jag har nog bara bestämt mig för att det inte är någon favvo ;-)...)

Beträffande andra fyrkantiga tallrikar... hmm, jag vet att Duka (inspiration?) har en variant som heter Show, men den är lite mer asiatisk i stilen, med resta hörn.

Fördelen med Charmör är ju att den är relativt billig och om du vill byta servis senare så "svider" det kanske inte lika mycket.

Nackdelen är ju att den, liskom alla IKEAs varor kan utgå när man minst anar det och då står man där med en inkomplett servis...

Fördelen med Höganäs är ju att den säkert går att sälja om man tröttnar.

Har du kollat på Åhléns? De har ju ganska mycket porslin faktiskt.

Lycka till med beslutet!

Kram :.sara

2008-10-05 @ 21:22:48
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback