Nytt överdrag till strykbrädan

Det är flera som efterfrågat mer pyssel här på bloggen och nu vet jag inte precis vilket slags pyssel som eftersöks men jag verkligen älskar att jag har tillbringat så mycket tid vid symaskinen denna helg och tänkte visa vad dagens systund resulterade i.

I fredags, liksom varje gång den åker fram, reflekterade jag över det hiskeligt fula överdrag vi har på strykbrädan och tänkte just att det var på tiden att fixa ett nytt. Denna superbradiga ångbräda inhandlades på Coop för en herrans massa år sen och står till vardags gömd i klädkammaren varför det gamla överdraget fått hänga med. När jag idag för första gången läste Saras blogg så såg jag att hon pimpat deras bräda med GUNVOR metervara från IKEA, och det blev ju superfräscht så jag letade i gömmorna och visst hade jag lite liggandes. Alla fem varianter faktiskt och efter lite velande så bestämde även jag mig för den med cirklar. Egentligen passade den med "melonerna" bäst rent formmässigt eftersom mönstret liksom brädan är elipsformat, men den ska få tjänstgöra i ett annat textilprojekt, dessutom var denna stuvbit precis lagom stor redan från början. Det tog inte ens en timme att åtgärda detta störelsemoment. Ibland kan man ju undra varför vissa saker dröjer så, som man säger på utrikiska: What took me so long?

Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Hildur - fixa&dona

Godkväll! Fast det blev ju inte så tokigt det där heller. ;-) Åh, jag önskar jag hade mer tid till att pyssla. Har massa projekt på lager, som jag verkligen vill sätta tänderna i. 4 dagar kvar.... :-D

2009-08-23 @ 22:36:52
URL: http://www.kanal5.se/fixaodona
Postat av: Fröken Prickig

Snajsigt & säkert mycket roligare att stryka nu!

2009-08-24 @ 14:51:28
URL: http://http//:frokenprickig.blogg.se
Postat av: Anonym

Det blev ju väldigt snyggt, igår när jag stod och strök gardinerna som visa sig vara likadant tyg som de fina "korgarna" du gjort :-) funderade jag på att de var dags för ett byte även på min bräda så de kanske får bli en kvällsaktivitet i veckan :-)

2009-08-24 @ 21:40:40
Postat av: emma

Det blev ju väldigt snyggt, igår när jag stod och strök gardinerna som visa sig vara likadant tyg som de fina "korgarna" du gjort :-) funderade jag på att de var dags för ett byte även på min bräda så de kanske får bli en kvällsaktivitet i veckan :-)

2009-08-24 @ 21:41:14
URL: http://pysseloknop.blogspot.com/
Postat av: Mrs. b

Snyggt! Här har du en till som har detta på strykbrädan :-)

http://mrsbandco.blogg.se/2008/august/strykbrade-makeover.html

2009-09-04 @ 18:46:39
URL: http://mrsbandco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback