Time for tea...

Nu är jag hemma igen efter härliga hektiska dagar i Stockholm, något som också betyder att jag äntligen kan avnjuta en god kopp te i mitt senaste förvärv.

Helgen var en av de bästa på länge och jag hade så kul! Dessutom var det supernyttigt att utbyta erfarenheter med diverse blogg-kollegor, ingen nämnd ingen glömd va tjejer? Till exempel har jag mestadels fotat i RAW-format tidigare vilket har gjort att jag alltid måste konvertera dem i PhotoShop innan jag kan publicera dem. Anledningen har varit att man då kan "rädda" en dålig bild. Med tanke på att jag oftast plåtar ett motiv tills jag får bilden jag vill ha (ibland blir det väääldigt många bilder) så insåg jag att jag sparade både tid och minne om jag istället fotar i normal upplösning, så nu går bildhanteringen/bloggandet betydligt smidigare faktiskt. Och min plupp är nog riktigt tacksam att jag inte matar den full med dötunga bilder!
Det har varit så otroligt många intryck och jag ska verkligen försöka att återge så mycket som möjligt av mässans höjdpunkter men ni får ha lite tålamod för det är ju vardag igen och mycket som ska hinnas med. Dessutom har jag många andra inlägg i pipelinen så att ni inte ska bli helt Formexifierade ha-ha.

Dags att sörpla i sig de goda dropparna ur fina Peacock Cup, 99.50 på Indiska. Tack söta M för att du såg till att jag inte gick miste om den! Sen är det dags att packa upp IKEA-kassarna. Jag tänkte bara köpa lite tyg och en stol men fick istället knappt plats med allt i bilen! Ni ska få se vad det blev.

Update 20.32: Näe vet ni vad! När jag lyfte koppen så såg jag en fläck på tabletten och tänkte lite roat - "haha läcker den eller?" (för det trodde jag ju inte på riktigt) men det gör den! En liten liten spricka i botten sipprar det ut te igenom. Så väl som den var paketerad från butiken så måste det vara en transportskada. Jag hoppas verkligen att det finns kvar någon att byta till, annars blir det reklamation!


Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Hildur - fixa&dona

Nämen åh så typiskt! :-( Ska bli så roligt att se vad du hittar på med alla grejorna. Nu är jag trött! Måste försöka återhämta mig lite inför nästa resa. :-S Kraaaam!!!!

2009-08-31 @ 22:12:10
URL: http://www.kanal5.se/fixaodona
Postat av: Mattias

Det kan faktiskt vara en tillverkningsskada också, en spricka i glasyren kan ibland uppstå. Hoppas det gick bra att få en ny!

2009-09-02 @ 22:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback