Tillskott i muggsamlingen

Ni som följt bloggen ett tag har kanske förstått att jag har en kollektion udda temuggar. Det hela började för drygt elva år sen även om jag först långt senare verkligen påbörjade själva samlandet. Ibland går det månader mellan fynden och ibland, som denna helg, ramlar det in en hel drös nya på en gång. Den prickiga röda har jag letat efter i mer än ett år och den har alltid varit slutsåld men idag så blev den äntligen min. Koppen från Design House Stockholm insåg jag, först när jag kom hem, var ett felköp eftersom jag hela tiden tänkt mig den prickiga varianten... Men nu får den randiga stanna!

Det börjar bli dags för en hylla här hemma där jag kan förvara min lilla samling och jag tänker mig en i stil med den på Luke´s Diner i Gimore Girls...


1. Prickig kopp med fat från GreenGate, 2. Blond  från Design House Stockholm 3. Taika från Iittala 4. Colour jumbokopp från Bruka Design.

Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: smäm

åh vilka fina. hade kunnat tänka mig varenda en!

2009-05-25 @ 20:12:00
URL: http://smam.blogg.se/
Postat av: Hildur

Har också börjat samla på udda muggar. Finns så otroligt många fina så det är enda sättet att få njuta av dom alla. Omväxling förnöjer!

2009-05-25 @ 22:18:25
URL: http://fixaodona.blogg.se/
Postat av: Sara

smäm: du får väl lära dig dricka te då ;-)



Hildur(får ju stora skälvan när jag ska skriva ditt namn haha): Så sant som det är sagt! Men oftast använder jag konstigt nog samma. Det roligaste är när man har gäster och får duka fram flera samtidigt!

2009-05-25 @ 22:24:00
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback