Soffans nya kompis - kudde med bollfrans

Redan i fredags önskade jag att det skulle bli en helg fylld av fix, trix, pyssel och knåp  och ibland får man ju se till att få sina önskningar uppfyllda så här har det pressats & tråcklats, slipats & målats och borrat & skruvats i dagarna två. Jag var så himla sugen på att fixa loss så det var skönt att kunna ägna hela helgen åt det. Det innebär visserligen att lite andra saker fick stryka på foten men ibland måste man ju omprioritera. Det var länge sedan jag sydde något och nu skulle det till en dold dragkedja bland annat vilket alltid kräver lite tankeverksamhet innan man sätter saxen i tyget. Me like alot. Jag gillar även att testa nya grejer och det här med fransar har jag aldrig provat förut.
Något annat som strök på foten var dokumentationen av alla små projekt, men jag lyckades i alla fall fånga slutresultatet av mademoiselle-projektet innan solen gick ner. Voila! Soffans nya kompis - en kudde med bollfrans!

PS. Ni glömde väl inte ställa tillbaka klockan en timme idag, det vore ju tråkigt att missa morgondagens "sovmorgon"... DS.


Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Hildur

Vilken härlig kudde du fick till där! Bollfrans... Me like a lot! Den idén tror jag bestämt jag knycker nästa gång det är dags att sy kuddar. Kram på dig!

2009-10-25 @ 23:13:24
URL: http://www.kanal5.se/fixaodona
Postat av: Sara

Hildur: Stöld är den uppriktigaste formen av smicker, so go ahead! ;-) Kram kram

2009-10-26 @ 06:29:31
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Inspirera Mera

Vad fin kudden blev!

Kram Sandra

2009-10-26 @ 07:13:47
URL: http://inspireramera.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback