Happy bird - inte bara för glada fåglar

Jag har en faiblesse för att bruka saker utanför deras avsedda användningsområde. Om jag kan fövandla ett bord till en hatthylla eller en vattenkanna till en häftig lampa blir jag jättelycklig ;), jag triggas av att hitta nya lösningar som gör produkten mer flexibel. Något som ofta är ganska lätt men ibland även kan bli väldigt krystat (trial and error). Eftersom jag är mycket förtjust i fåglar, särskilt de grafiska siluettvarianterna, blev jag jättglad när jag fick en Happy Bird av en vän. Den är avsedd som fågelmatare men hon använder den att hänga nycklar på och jag som redan har båda sökte ett användningsområde som passade mina behov. Resultatet blev som skärphängare. Tyvärr är den inte fullt så exponerad som jag skulle önska inne i klädkammaren men jag blir glad varje gång jag ser den! Den kommer från Bröderna Nelsons och säljs förmodligen hos de flesta större trädgårdsanläggningar och, detta är det bästa i fågelsången, den kostar bara 17,50. Vad skulle du använda en Happy Bird till?


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Jannice

Så smart!! Hoppas du har det bra på östsidan!! Idag har jag bytt blogg till Spotlife. Välkommen att besöka mig där :) http://blogg.addsimplicity.se/

Kram

Jannice

2010-02-25 @ 14:10:12
URL: http://blogg.addsimplicity.se/
Postat av: Linas inredning

Haha, jag köpte en likadan i höstas och min hänger också i klädkammaren! Jag hänger långa halsband på min :) Smart med bälten dock, får kanske skaffa mig en till.

2010-02-25 @ 20:57:05
URL: http://linasinredning.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej! Nu minns jag inte hur jag hamnade här för jag har surfat runt på din blogg en bra stund.. Men vill iallafall bara säga att jag kommer tillbaka! Verkligen en jättemysig blogg tycker jag :)

2010-02-26 @ 13:00:55
Postat av: Fredrik

Hej!

Hoppas du är nöjd med yakkayhjälmen. Här kommer ett litet tips på nya trender i cykelbranschen.

Newlook har kommit med trendiga och snygga cykelväskor. Kolla gärna in dom här: http://shop.cykelaffaren.se/Shop/Page/Art/pgArtList.php?iArtMenu_Id=10&bIsDescr=0&sHeadline=VuRza29y&iPageNr=0



Nu hoppas vi väl att snön försvinner snart så vi alla kan börja cykla säkert igen

2010-02-26 @ 14:17:14
URL: http://www.cykelaffaren.se
Postat av: Åse - Interiörguiden

Smart, snyggt blev det också!

2010-02-28 @ 08:01:06
URL: http://interiorguiden.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback