Äntligen fredag, äntligen helg

Det finns inget skönare än när en extra lång helg breder ut sig. Efter en arbetsvecka som varit intensiv, hektisk eller med måna restimmar känns det i sann luthersk anda så skönt att "förtjäna" lite extra ledig tid att landa och ladda om. Jag älskar helgen och ledigheten, därmed inte sagt att jag tycker mindre om mitt jobb, för att det finns just lång sammanhängande tid att disponera fritt och göra det som faller mig in. Idag har det fallit mig in att åka och lyssna på presentationerna av designelevernas examensarbete i Pukeberg. Tänk att det redan gått tre år sedan jag själv stod där. Slitet innan, nervositeten och glädjen över att presentera arbetet och den efterföljande opponeringen följt av känslan av lycklig utmattning. Det är inte utan att jag kan sakna den tiden, ett kreativt heaven and hell.

Trevlig helg!


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

För en vecka sen såg jag vackra bilder på magnolia hos Martina och beundrade dem och beklagade att jag själv inte sett några i år. Döm om min förvåning när jag tog en promenad i kvarteret och det växer två sagolika träd bara några hundra meter bort...

Kommentarer
Postat av: Therese

Längesedan var det som jag längtade till helg så mycket som denna! En jobbig vecka bakom sig, och nu bara blicka framåt, udnerbart!

Märkligt det där, bara för att man älskar att vara ledig så innebär ju inte det per automatik att man inte samtidigt älskar sitt jobb som många tror, bra balans mellan de två är bra för själen.

2010-05-28 @ 10:26:14
URL: http://corneliascloset.se
Postat av: ed hardy purses

dan var det som jag längtade till helg så mycket som denna! En jobbig vecka bakom sig, och nu bara blicka framåt, udnerbart!

Märkligt det där, bara för att man älskar att vara ledig så innebär ju inte det per automatik att man inte

2010-06-18 @ 10:49:39
URL: http://www.edhardyclothing4cheap.com/
Postat av: links of london charms

ngesedan var det som jag längtade till helg så mycket som denna! En jobbig vecka bakom sig, och nu bara blicka framåt, udnerbart!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback