Nästa hemmaprojekt - schhh!

I våras snubblade jag för första gången över underbara vtwonen, ett holländskt inredningsmagasin. Sedan dess har det funnits på nästan varje ny projektplats, ICOM inget undantag, jag kommit. Fyllt till bredden av ruff, industriell och alldeles underbar typ av inredning (och obegripligt språk). I varje nummer är det fler DIY-objekt/projekt och här är en karamell som jag sugit på hela sommaren/hösten i väntan på att en lucka i kalendern ska uppenbara sig. Lådskåpet, eller byrån heter det väl, är gjord av MDF-skivor, träreglar och förvaringslådorna MACKIS. Den sistnämnda är utgående ut IKEA-sortimentet så blir du fixarsmittad av detta inlägg är det bäst att slå till snarast. Själv har jag sedan länge gömt alla lådorna i mitt hemliga förråd (dit Jesper inte har nyckel) men har ännu inte bestämt mig för om det ska bli skivor, skor eller något annat som ska förvaras, det finns ju utrymme för egna tolkningar av konstruktionen. Hemlighetsmakeriet kommer sig av att jag dyrt och heligt fick lova min något desorienterade make att ligga lågt med inredningsprojekten ett tag fram över efter den senaste rockaden. Så säg inget, hi-hi.


Foto: vtwonen

Kommentarer
Postat av: Ylva

Vilken kul idé! Jag älskar Mackis och har flera varianter hemma, några omgjorda med färg och papper. Synd att de ska försvinna, man kanske kan köpa dem på utförsäljning nu då? :)

2010-11-09 @ 21:14:53
URL: http://darlingthings.blogspot.com
Postat av: Hildur - fixa&dona

Men tjena... det där var bland det finaste jag sett på länge. Släppte lös en massa idéer när jag såg denna bild. Tror bestämt jag måste besöka IKEA... snart!!! Stooor kram till dig!

2010-11-09 @ 22:55:58
URL: http://fixaodona.se
Postat av: Emelie

Men vaaa, ska den försvinna? Jag älskar ju den ju! Jag måste nog också till Ikea snart och bunkra upp ;) Detta var skitfint! Kram

2010-11-10 @ 20:42:14
URL: http://www.inredningswaagen.se
Postat av: Sara på Little Miss Fix It

@ Ylva: Ja, har du tur kanske det blir utförsäljning! Håll utkik i ditt närmsta varuhus :)



@ Hedvig: Vilken skräll att vi gillar samma ;)



@ Emelie: Köp, köp ;)

2010-11-10 @ 23:54:31
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback