Dagens nyheter

Detta kommer nästan inte alls ha med inredning att göra, men om ni är intresserade av en liten vardagsbetraktelse så kan ni fortsätta läsa...

Sedan jag började att tågpendla fyra timmar varje dag har fredagar kommit att bli min absolut tröttaste dag. En fredagmorgon hamnade jag i Skånska Osby där jag fick byta tåg och åka tillbaka till Älmhult, för att jag somnade på väg till jobbet. Men nu har jag kommit på att tricket är att hitta på roliga saker på fredagarna istället för att pysa ihop i en energilös hög hemma i soffan. I förra veckan var vi bortbjudna på middag och igår fick vi stockholmsbesök av våra kompisar Ullis & Mårten och deras lilla bebis. Tänk, för snart ett år sen var vi på deras skärgårdsbröllop och nu är lilla Hugo snart tre månader... You do the math. De hade med sig en härlig och sprakande blomsterkvast med liljor, gerbera, blåbärsris, brudslöja och rosor och vi åt god mat och pratade och pratade och pratade (det är Mårtens bästa gren tror jag) hela kvällen. Om alla bebisar vore så snälla som Hugo skulle jag kunna tänka mig en 8-10 stycken! Imorse ställde hans pappa honom mitt i nyhetsflödet och jag tror bestämt att ungen hade lite tå-bira för hela dagen har man kunnat läsa en kolumn ur Dagens Nyheter på högerfoten.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix it

Kommentarer
Postat av: sofia

hittade just din blogg via blogg.se-startsidan. läste att du funderar på att sluta, synd tycker jag, tror att din blogg kommer falla mig i smaken.

måste bara säga att den där bebisfoten var extra söt (när är bebisfötter inte söta?).

2011-08-01 @ 20:04:58
URL: http://ekstromsofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback