Ordning & reda

Long time no see måste jag säga för här har det inte slitits på bloggverktyget precis. Sorry. Som för att köpa mig lite mer tid (eller om det var en förhoppning om att bli mer organiserad) så skaffade jag mig en ny kalender lagom tills jag började mitt nya jobb i juni. Det snyggaste och mest prisvärda alternativet i Kalmar är utan tvekan Ordning & Redas A5-kalender så en sån skulle det bli nu när en större organisation kräver ett större utrymme för möten, kom-i-håg's och minnesanteckningar. Juni var ju inte precis den optimala byta-kalender-månaden eftersom de vanligtvis sträcker sig jan-dec eller aug-juli så gissa om jag blev glad när Annika som har butiken erbjöd mig att få den lilla oranga 2011:an på köpet om jag köpte den stora svarta 2011-12. Så äntligen idag är vi framme i vecka 29 och jag har ägnat kvällen åt att föra över viktigheterna i the one and only big black book. Än en gång, tack Annika! Hon är smart den kvinnan (men så är hon gammal Ikean också) och det är inte utan att man får sträcka lite på sig när Ordning & Reda endast har butik i Stockholm, Göteborg, Malmö och, just det, Kalmar.


Foto: brusiga snap-shots av Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Kommentarer
Postat av: Hildur - fixa&dona

Snart är det fredag! Hur är helgen markerad i nya kalendern? ;-) Kram!!!

2011-07-18 @ 23:06:44
URL: http://www.fixaodona.se
Postat av: Sara - Little Miss Fix It

Fun - fun - fun! eller nåt i den stilen ;). Nä men allvarligt så står det "Jesper till Italien" strax under "till Tibro!" Det säger väl ändå allt om prioriteringen!! :) Ska bli så kul sötnos!

2011-07-19 @ 08:09:41
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: M

Har stått och fingrat på en sån kalender själv men inte fått tummen ur och köpt en, men kanske jag slår till på en nu i höst :)

2011-08-01 @ 13:48:10
URL: http://traningpag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback