Kanelbullsbruschetta

Det bästa med att vara vuxen är att ingen kan säga att man inte får äta dessert till frukost! Så efter att inväntat makens sovmorgon gjorde jag kanelbullsbruschetta, en efterrätt som är superenkelt och härligt frisk med färska bär och syrlig grädde.
Så här gör man:
(4 port)
  • skiva två kanelbullar så det blir överdelar och underdelar, stek eller grilla dem med smör i panna
  • vispa 1 dl grädde lagom hårt och blanda i 1 dl grekisk yoghurt
  • riv 1 dl vit choklad (eller mandelmassa om man föredrar det) och vänd ner i gräddyoghurten
Lägg bullskivan på en tallrik, bred på gräddmassan och toppa med färska bär, jag brukar även ta lite frusna blåbär, det blir extra gott när de smälter i munnen. Sprinkla över lite riven choklad och pudra till sist med florsocker över hela härligheten. Njut!
För att inte mamma ska bli förskräckt så kan jag tillägga att ägg, smörgås och te också stod på menyn... ;) Nu är det dags att ge sig ut i trädgårdslandet - odlingstips mottages tacksamt!
Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Eva

Åhhh drägglar :)

2011-05-07 @ 13:43:42
URL: http://litensomblirstor.wordpress.com/
Postat av: Pia

Mumms

2011-05-07 @ 20:06:27
Postat av: Klokegård - Designa ditt Liv!

Åh guuud, vad gott det ser ut! Måste jag prova!



Följer dig nu via Bloglovin.



Önskar dig en skön kväll!

2011-05-07 @ 20:40:46
URL: http://karvegardkonsult.blogspot.com/
Postat av: Åse - Interiörguiden

Oj, oj, oj sååååå gott det ser ut! Det där kan ju till och med jag ha tålamod att slänga ihop : )

2011-05-10 @ 09:51:09
URL: http://www.interiorguiden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback