Så länge räven har tänder går den inte i kloster

Just nu räknar jag minuterna tills mitt besök hos tandläkare Bo innan lunch. Fy bubblan för tandvärk, det gör det svårt att tänka på något annat. Jag försökte skingra tankarna till frukosten med senaste numret av STYLEBY och som den jeanstjej jag är var det ett fantastiskt inspirerande nummer. Tills jag kom på att jag är gravid. Vårens jeanstrend är nämligen återkomsten av den låga midjan. Fint det, på en sälformad kropp i stigande viktklass. Not so much. Den mentala shoppinglistan på klädfronten ströks motvilligt. Nåväl vad gör väl det, det kommer ju en vår nästa år igen och än så länge tänker inte den här räven gå i kloster. Men ni kan ju kolla igen efter lunch...
Mobilfoto: Sara Zetterström, Little miss fix it

Kommentarer
Postat av: Linnéa - finheter

Ja, visst var det ett bra nummer! Ang. att Elin inte är på framsidan så var det tydligen deras plan från start. Elin hela första året för att sedan ge plats åt andra. Lite tvärtom mot andra tidningar som kanske har redaktören på jubileumsnummer istället.

Borde man inte som gravid kunna ha jeans med låg midja? Knappen under magen tänker jag, men jag vet inte. Annars är ju hängslebyxor en klassiker :) Allt klär en skönhet om än man är tillfälligt sälformad.

2012-04-02 @ 22:56:46
URL: http://finheter.blogg.se/
Postat av: Frida

Sötnos. Sälformad. Ahahaha! Jag garvade så morgonkaffet skvätte. Tack för pepp igår! Blev klar 03.40 inatt. Wihou. Sömn är bästa skönhetsmedlet right? Gott så, nu ska jag ta mina konsumkassar under öjnonen och modella för en dag. Brrrrra timing!

2012-04-03 @ 07:32:16
Postat av: Elin

Hej, är en ganska ny läsare på din blogg och gillar den mycket, tack! tänkte tipsa Polarn och pyrets mamma jeans med låg midja och låg mudd, smala i modellen, vanliga mörka jeans. De var mina favoriter under min graviditet,( den sista månaden var det dock skönt med en högre mudd)..

Elin O

2012-04-03 @ 08:15:56
Postat av: Anna med bullarna

Låg midja är ju bäst eftersom den sitter under magen! :) Men kör på stretch! :)

2012-04-04 @ 22:51:08
URL: http://annatotti.se
Postat av: Lebanezza

Ha en fortsatt trevlig torsdag :)

2012-04-05 @ 17:45:01
URL: http://lebanezza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback