Ingvars pall och Lisa Bengtssons lägenhet till salu

Så fort ett formgivarhem är till salu brukar det snurra runt i bloggosfären sjuttioelva varv, så döm om min förvåning när jag hittade Lisa Bengtssons lägenhet via Hemnet utan att läst en enda bloggpost om den. En mysig sekelskiftesvåning i Hornstull, Stockholm med höga golvsocklar, högt i tak, stuckaturer och fina fönsterspeglar och inte minst en kakelugn som inte går av för hackor, men så kostar den därefter.
 
Jag gillar Lisas lekfulla formgivning och hemmet är inget undantag. Visst, tillrättalagt för mäklarbilderna men ändå med en mysig känsla och själ, roligt att hon har använt så mycket av sin egen design i hemmet. Tavelväggen i vardagsrummet är riktigt inspirerande och efter att klivit in i hennes hall funderar jag än en gång över hur jag ska få tag på Ingvars lilla pall från Habitat. Några förslag?
 
Foto: mäklarbilder via Svenskfast.se

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Kände igen inredningen i barnrummet. Det var ett hemma-hos-reportage för ett tag sen i någon tidning. Allt i hemmet om jag inte minns helt galet.

Svar: Ja, dels det, och även i Family Living i mars :)
Little Miss Fix It

2012-08-16 @ 00:15:57
Postat av: Erika

Tips.. Jag har pallen i rött, men det kan bli dyrt ;) Hehe..

Svar: Kompispris, kompispris?? ;)
Little Miss Fix It

2012-08-16 @ 07:33:17
Postat av: Anonym

Det gjordes ett hemma hos reportage i Family living i mars.. så även hon föll för visa-hemmet-innan-försäljning-trenden..

Svar: Ja, just! Jag visste att jag sett det i någon tidning men var osäker på vilken. Tack.
Little Miss Fix It

2012-08-16 @ 08:12:03
Postat av: Lotta

Men åh - vilken tur att du är så observant - TACK för tipset. Så himla mycket fina bilder. Jag var genast tvungen att uppmärksamma både dig och finbilderna på bloggen :) Och grattis till en alldeles enastående bedårande bebis!

Svar: Tack för länkningen, och bebissmickret förstås! ;)
Little Miss Fix It

2012-08-16 @ 21:54:42
URL: http://lottaochdom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback