Prinsesstårta året om

Jag vet inte om det beror på att vi inte haft några adventsstakar i år, eller om det är för att jag mest hänger med latte-morsor och missat allt det där med julfest-med-jobbet- och julbord och så men min julkänsla vill liksom inte riktigt infinna sig.
 
Eller så är det för att vi har en marsipanros som inte bryr sig det minsta om julen. Hon vill bara gosa, leka och sova i mamma & pappas säng... Det här är en ögonblicksbild alldeles nyss och jag tror jag måste gå och dra henne i en tå eller så för nu är det tusen saker som ska hinnas med. De sista julklapparna ska fixas och...och... Och?
 
Ja, det är tur att jag skrev en lång lista igår för det här med amningshjärna, ja det borde faktiskt vara årets nya ord i SAOL. Amninshjärna - (ett blank utrymme) punkt. Happy Friday.
 
PS. Vill även varna er för falsk marknadsföring (och det är ju straffbart, hoppas inte skatteverket läser detta), för så här brukar inte ongen sova. Bara spel för gallerierna. Så ni med bebisar som inte sover, få nu inte en gråtattack och tro att gräset är grönare på andra sidan. Det är det inte, det bara ser så ut när man inte sovit på några nätter... DS.
 
Mobilbild: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: 2-barns-mamman

Fina marsipanrosen :) Håller med, listor är ett måste, sen gäller det bara att komma ihåg vart man la listan och att ha med den när man ska i väg på ärenden ;)

2012-12-21 @ 10:41:23
URL: http://askmolnochrosaludd.blogg.se
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

åh det är något fridfullt med att se bilder på sovande bebisar :)

2012-12-21 @ 12:15:25
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Ana Zagreb

ÅÅh så gulligt!! <3

2012-12-21 @ 13:00:31
URL: http://coffeeandcake.blogg.se
Postat av: Marie

Sötnosen! :)
Ungefär sådär fridfull ser min unge också ut i skrivande stund. Nu. På dagen. För på nätterna tycker hon minsann också att man ska leva rövare med sin mamma & pappa! Tur att de är så underbara ändå, och lätta att förlåta, trots gråblekt ansikte och mörka ringar under ögonen...;)

Svar: Ha-ha, ja det är konstigt det där. Efter timmar av skrik och härjande så räcker det med tillstymmelsen till leende så är de på plus igen :)
Little Miss Fix It

2012-12-21 @ 13:58:13
Postat av: Emelie Petersson

Det är så mysigt att se en bebis sova :-) Hon är så fin :-)

2012-12-21 @ 15:04:36
URL: http://syrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback