Rubinbröllop på Scandic Blomster...

...eller så var det kanske tvärtom?! Idag firar Jesper och jag vår fyraåriga bröllopsdag - blomsterbröllop! Och med den äran tillbringar vi natten på Avenyn i Göteborg där hotell Scandic Rubinen har ett purfärskt Bloggers Inn inrett av Frida/Trendenser. Så här ligger jag under den ljuva himmelsängen och pustar och vilar de svullna tassarna i Lady Ruby's svit. Det är just lika varmt idag som dagen då vi sa "ja" till varann där ute på stenpiren dit vi rodde i en eka, vilket gör det extra lätt att komma ihåg allt det där om att jag log så att jag hade träningsvärk i kinderna dagen efter och att festen liksom aldrig ville ta slut varför vi fick muta discjockeyn att spela längre än avtalat och hur varm asfalten fortfarande var mot våra danströtta barnfotafötter efter en kort sommarnatt när vi blev avsläppta på trottoaren utanför vårt, närmare 5 på morgonen, av samma mutade DJ.
 
Och hotellrummet då? Det är precis så topputrustat som man kan be för som bloggare med allt ifrån laddare och stativ till iPad och kortläsare. Dessutom med en personlig touch och finmysigt. I allmänhet.
 
Så fort jag orkat välta benen över sängkanten och tagit vägen via den gigantiska duschen ska vi ge oss ut på stan. Mingel och middag på tu man hand. För är det bröllopsdag så är det.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Flickan på scen, Inez

Ser jättefint ut, du är väldigt duktig på att fotografera. <3

Svar: Oj, tack Inez!
Little Miss Fix It

2012-07-27 @ 13:54:09
URL: http://flickanpascen.blogg.se
Postat av: Sanna

Fint! Mysig blogg:)

Svar: Tack Sanna! :)
Little Miss Fix It

2012-07-30 @ 14:00:56
URL: http://cafesinner.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback