Tråkgöra

Jag vet att bloggen inte är så kul just nu, typ ingenting och där emellan preggoreflektioner och slipdamm, inte mycket till inspirerande inredning kanske men det är så mitt liv ser ut mest och det ligger onekligen nära till hands att blogga om tillvaron som den är, hoppas ni förstår. Och förresten, jag tar gärna emot önskemål om inlägg för det kanske kan få mig att kliva ur den här nesting-bubblan jag befinner mig i...
 
Efter helgens punktinsats av spackling kommer svärfar tillbaka senare i veckan för att avsluta sin tvåstegsraket på målerifronten och vi kommer ett steg närmare nyinflytt, om man kan kalla't. Jag har nog världens bästa svärföräldrar och det är jag innerligt tacksam för, annars hade det blivit en väldigt lång sommar i kappsäck kan man tänka.
 
Några pioner fick flytta in i förra veckan, lite av årets bloggblomma tror jag bestämt, och Jesper undrade försynt om det inte var aningens onödigt i byggkaoset. Precis tvärtom tycker jag, för är det inte i byggkaos man behöver ha något vackert att vila ögonen på vid matbordet så säg? Annars börjar fönstret vi ska ha som ljusinsläpp mellan hall och gästrum så sakteliga få nya kläder och nu ska jag åka till glasmästaren. För att kitta, nej det var nog inte min kopp te. Som sagt, lite ämnesinput mottages tacksamt, så kommentera på vettja!
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Passar på att önska inspirationinlääg för inredningen som ska komma efter renoveringen! För det har du säkert på gång i ditt huvud. Alla inlägg är spännande att läsa, så tänk inte så mycket!
Lycka till med målning och allt!
/Anna

Svar: Inspirationsinlägget är uppe! Tack fina du.
Little Miss Fix It

2012-07-02 @ 14:35:10
Postat av: Hildur - fixa&dona

Jajemän, även jag har fallit för "pion-trycket". Två rejäla buketter har flyttat in här hemma och doften sprider sig i kök och vardagsrum. :-) Mig kvittar det vad du skriver om, bara du skriver! Det är ju underbara fixar-Sara som sitter bakom tangenterna och då kan det ju inte bli annat än bra när man får ta del av dina tankar. Kram!!!

Svar: Åh, blir alldeles varm i hjärtat lilla gullefjun. Du är underbar å Little Miss Fix & Dona rules ;) Kramkram!!
Little Miss Fix It

2012-07-02 @ 23:37:26
URL: http://www.fixaodona.se
Postat av: Tuija

Tycker faktiskt att bloggen är ännu bättre än vanligt! En härlig mix av reflektioner, vardagliv, barnväntan, renovering och inredning. Ser fram emot en massa inlägg nu när du är lång-"ledig".

Svar: Men tack Tuija! Sånt behöver jag höra. Ja, jag hoppas verkligen att jag kommer blogga mer under mitt år hemma. :)
Little Miss Fix It

2012-07-03 @ 11:21:23
Postat av: Ulrika

Kan inte göra annat än att hålla med alla föregående kommentarer. Kunde inte ha sagt det bättre själv! Lika roligt att kika in här varje gång det kommit ett nytt inlägg.

Svar: Åh, du är så välkommen Ulrika, jag blir så glader!
Little Miss Fix It

2012-07-03 @ 22:01:01
Postat av: Carolne

Men alltså...har ni flyttat? Eller bara fått ett renoveringsryck? Är det hus el lägenhet ni bor i? Jag hänger nog inte riktigt med på bakgrunden till allt detta, förutom bebisen då...

Svar: Ha-ha, inte lätt att hänga med i svängarna... Nej vi har inte flyttat, bara fått ett renoveringsryck. Jag har förstått att det kan vara en del av nesting-hysterin som kan drabba blivande föräldrar. Så vi boar liksom. Deluxe. :)
Little Miss Fix It

2012-07-04 @ 15:50:20
URL: http://Calorin.wordpress.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback