Ett paket för bebis till föräldrar

Det var underbart att träffa alla kollegor igår, och inte minst alla nya bebisar som levererats under sommaren. Marsipanrosen fick paket, ja alla småfolk fick paket. Samma form i olika tappning och de var så fina paketen att jag måste visa, och tipsa hur man gör ett paket för bebis fast till föräldrarna om man säger. Fint utan att bli tuttenuttigt.
 
Välj ett neutralt papper att slå in presenten i, ett fint snöre och ett passande plastdjur...
 
 
Till oss var det ju väldigt passande med en stork eftersom vi hade storktorka så länge och längtade så mycket efter vår bebis... Och boken av Camilla Lundsten/littlephant är så himla fin med sina illustrationer. För att inte tala om titeln - bajs blir liksom aldrig tråkigt när det kommer till barn.
 
 
Stämpla barnets namn på paketet.
 
 
Knyt en enkel rosett av snöret och fäst plastdjuret. Klart!
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
Det blir ännu finare om man har många! Och man kan väl konstatera att det varit en riktig babyboom på jobbet för på den här bilden saknas dessutom ett paket... Tack alla fina kollegor för en dag som gör att jag längtar tillbaka till jobbet!
 
Foto: Jenny Wik via instagram jvwik
 
 

Kommentarer
Postat av: 2-barns-mamman

Ljuvliga paket! Älskar själv att använda brunt paket-papper. Fiffigt att stämpla barnets namn på paketen och att hänga ett djur på, det lilla extra!

2012-11-18 @ 16:53:52
URL: http://askmolnochrosaludd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback