Gryningsgöra

Eftersom jag är vattenänka denna helg (eller vad man nu kallas när mannen är och fiskar Havsöring) så har det varit Marsipanrosen-häng tjugofyra/sju. Det innebar att vi sov innan kl. 21 igår. Missnöjd bebis=bära² eller eventuellt √(snutta sig ((och mamman)) till sömns), enkel matematik. Alltså vaknade jag där efter och eftersom hon som växer fortfarande sover passade jag på att sällskapa med soluppgången och baka en kaka. Det vankas fikabesök i eftermiddag. Åsså är det visst någon som ska fira sin första Fars dag. Ever.
 
Hur firar ni era barns fars dag?
 
Nej nu signalerar mattanterna att det är dags att dra Marsipanrosen i tårna eller vad man nu måste göra för att ungsudden ska vakna...
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag och min lilla W (11 veckor) hade inte tänkt att göra så stor sak av fars dag. W:s pappa är nämligen sjukt pk och avskyr julklappar och bojkottar alla hjärtans dag. Igår kom det dock fram att han tyckte att fars dag ändå var en bra grej. Stackars pappa-pk ville alltså bli firad. Han fick därför våfflor till frukost, trisslotter, hans favoritgodis och en chokladkalender. Och så ska vi kolla fotboll i soffan hela dagen:-)

Svar: Haha! Inte ens en pk-pappa är alltså sämre än att han kan ändra sig! ;) Det lät mycket mysigt.
Little Miss Fix It

2012-11-11 @ 10:57:36
URL: http://www.babolaten.blogg.se
Postat av: CS

Har precis hittat till din blogg! Men du skriver om vardagen på ett väldigt mysigt och roligt sett, så jag har redan fastnat! :) Tack för en fin blogg!

Svar: Men tack snälla CS!! Mitt hjärta svämmar över lite så tack för att du lämnade en kommentar och välkommen tillbaka! :)
Little Miss Fix It

2012-11-12 @ 09:10:19
Postat av: Lotta

Åh vad mysigt! Vi är inga storfirare av fars dag, men här firades det med ostkaka (pappans val) och långfrukost (i köket - man måste verkligen ha stillasittande barn för att äta i sängen...)och bara ett litet paket. Och så en girlang av pappers-halloween-pumpor som dottern klippt ihop. Salut!

Svar: Lät ju hur festligt som helst! Om jag hade fått välja kaka hade det nog också blivit ostkaka. Eller nä, Napoleontårta förresten. Men ostkaka till lunch. :)
Little Miss Fix It

2012-11-12 @ 11:49:32
URL: http://lottaochdom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback