De senaste presenterna

Efter en lång natt med varannan timmes-alarm (hon har ju knappast gjort någon gastric bypass vår Vilda bebis) sover hon nu sött men lite oroligt och jag har pallat upp ögonlocken med tändstickor och försöker redigera några bilder som ska pryda mannens kontor. Det är hans andra jobbvecka och jag är inte avundsjuk på att behöva gå från 24/7-umgänge i två månader till att bara få hänga ihop under kvällens vargtimme som är lite mindre solstrålig om man säger så... Tur att Facetime och helger finns.
 
Jag har sagt det förr och faktum kvarstår att familj och vänner skämmer bort vår lilla Marsipanros. Frida var inget undantag utan hade en sann paketfest med sig i bagaget. Tack än en gång! Det är ju onekligen ett plus att ha många vänner med samma intresse för alla presenter har varit så otroligt fina, så även denna gång eller vad sägs om filten från Klippan? Superhärlig bomullschenille med Friendly Monsters designade av Lotta Glave, en underbar leomönstrad napphållare (hur tantkitschig som helst, jag älskar't) och ännu ett par coola virkade Converse. Dessa har svärmor a la Trendenser gjort och får avlösa de rosa från Marte som Marsipanrosen precis vuxit ur. Nä, nu gnölas det från sovrummet så bäst att jag lägger på ett kol med de dära familjebilderna...
 
PS. jag veeet att inläggen ser ut som hejsan men eftersom blogg.se inte ser sig ansvariga och jag besitter ett tekniskt handikapp så låter rättelsen vänta på sig, men snart så... Promiiiise.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ACIRES - Fotograf i Skåne

Säg bara till om du behöver lite hjälp med designen eller så :)

Svar: Ha-ha, det ska jag göra Erica :)
Little Miss Fix It

2012-10-18 @ 21:29:04
URL: http://justababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback