Söndagssysslor och veckans instagram

Det blev sent igår, minst sagt, efter middag hos nyfunna vänner. Eller det beror ju på hur man ser det, hade vi varit tjugo blev det nog tidigt men nu är vi ju 30+ med en Marsipanros och då blev det sent. As hell. Så mannen och bebis sover och jag har precis suttit och njutit av nybakade scones och ensam tystnad om man kan räkna diskmaskinsbrummande dit.
 
Det finns ungefär en miljard saker på fixar-/pyssellistan att göra men det är som om det blivit lite viktigare att bara sitta och inte lyssna på diskmaskinsljud än att använda all vaken-utan-bebis-tid till alla pysselprojekt. Men ska jag göra skäl för namnet så är det väl bästa att börja fixa lite... Sy färdigt Marsipanrosens spälskydd texempel. Bilderna kommer från veckans instagram och råkade få hjärttema. Hoppas ni har en skön söndag!
 
Instagram: littlemissfixit 1) dagens sena frukost med scones gräddade i hjärtformar. 2) Skuggor i sovrummet. ♥ skuggor! 3) Sparade några gelehjärtan till mannen som kom hem från tjänsteresa i torsdags. 4) Fredagens soliga Hjärtan-på-tråd-bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback