Två månader

Man skulle kunna tro att rubriken syftar på frånvaron här på bloggen men även om det känns som en en hel evighet sedan jag uppdaterade så är det inte fullt så länge som två månder sen. Det har gått så långt att folk har ringt och frågat om det hände något allvarligt på det där bildlösa loppisbesöket...
 
Nä, möjligtvis att jag glömde bort att köpa en rullvagn som jag spanade på och rubriken syftar till att vår lilla skatt AKA Marispanrosen Boo blir två månder idag!
 
 
Marsipanrosen har firat det stora jubiléet med att ligga och småprata i soffan samtidigt som hon stajlat med sina starka nackmuskler, att ta en rejäl lögardag (fast söndag) med pappan - vilket får ses som extra stort eftersom hon badar vid så sällsynta tillfällen. Förutom tå-bira av sällan skådat slag och inte alls i proportion till sin liten- och gullighet så förekommer inga kroppsodörer i större utsträckning varför Boobadardagar är lika sällsynt här hemma som kvinnliga modeller i Saudiarabiens IKEA-katalog... Mysigt! (badet, inte diskrimineringen)
 
 
Kanske var det en aningen bakvänt, man brukar ju tvätta sig efter ett gymbesök, men den här lilla rebellen har ägnat eftermiddagen åt det hemlånade gymmet. Väldigt poppis och Muminpappan har åkt på så många smällar att han aldrig mer kommer flyga rakt igen. Med så biffiga armar (läs: lår) är snart dessutom favoritmjukisen urvuxen. Två månader. Håhåjaja.
 

Kommentarer
Postat av: maria

Vilken liten goding din marsipanros är!

Svar: Så man vill äta upp henne... ;-)
Little Miss Fix It

2012-10-07 @ 15:22:39
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se
Postat av: sofia PR

Så fin:)och trevlig blogg också!

Hälsningar Sofia PR

Svar: Tack! Och kul att du kikar in :)
Little Miss Fix It

2012-10-14 @ 21:36:10
URL: http://www.sofiahedvigpr.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback