Bebishörnan börjar ta form

Fina, fina läsare som är Little Miss Fix It trogen! Jag trodde statistiken skulle nått bottenrekord vid det här laget och blev överlycklig när jag för första gången på över en vecka slog på datorn och upptäckte att ni hänger kvar. Yay!
 
Att vara småbarnsförälder alltså - ingen lek. Vår lilla persika bestämde sig nämligen för att äta varannan timme de senaste veckorna och jag har bokstavligen förvandlats till ett snabbmatställe i scoutkläder. Alltid redo. Men igår och idag har fiolerna låtit lite annorlunda. Kanske för att hon de facto idag uppnått den högaktningsvärda åldern av en månad! En hel underbar månad av värnlöshet, miner, morrande, ljuvlig doft och de sötaste små puffar och suckar man kan tänka sig.
 
Eftersom hon sovit lite mer, eller varit nöjd utan att ligga klistrad vid bröstet 24-7, så har vi faktiskt hunnit med lite annat här hemma. Som att börja ställa i ordning bebishörnan. Tapeten kom häromdagen (oh my vad den är snygg) och sängen hämtade vi i helgen, men det är ju en helt annan historia. Happy Friday allihop! (och håll tummarna för att det är en positiv trend så att vi ses lite mer frekvent här på bloggen)
 
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra

Oj oj, tiden går fort, en månad å Wow så söt hon är.
Vilken fantastiskt fin säng! Ja, du det där med mat hela tiden är otroligt tröttsamt, men det går över, som tur är!

Svar: Tack! Ska visa mer av sängen vad det lider... ;)
Little Miss Fix It

2012-09-07 @ 23:17:32
URL: http://frkarp.nu
Postat av: Tippbritta

Snyggtapeten!!! Längtar till att få se den på plats, även om det kanske dröjer ett tag till;)

Svar: Haha, tack för att du är realistisk! ;)
Little Miss Fix It

2012-09-07 @ 23:36:04
URL: http://tippbritta.blogspot.se
Postat av: Frida

Klart vi hänger kvar! Jösses, vilken fin liten människa.

Svar: Åhh tack! Snart har hon vuxit i mössan också... :)
Little Miss Fix It

2012-09-08 @ 08:21:12
Postat av: anness design

Det kommer bli så fint i bebishörnan :)
/kram Anne

Svar: Jag vill gärna tro det, men det hade varit bra om Boo kunde hjälpa till att tapetsera lite mellan amningarna! ;) Kram till dig och magen
Little Miss Fix It

2012-09-08 @ 11:36:57
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Lisa

Underbar säng, härlig tapet och ljuvlig bebis! :)

Svar: :)
Little Miss Fix It

2012-09-08 @ 13:01:50
URL: http://www.pyssellisasblogg.blogspot.se/
Postat av: Nilla

Hej Sara, jag ser att du har ett liknade problem med bloggen som mig... Min blogg ser lite mysko ut och jag vet inte hur man fixar det. All text som är innan första länken i ett inlägg blir markerad. Den blir ljusblå (i ditt fall understruken) när man för muspekaren över den precis som en länk blir. Och i explorer ser det ännu värre ut; där är ett inlägg uppdelat på två rutor för mig. (Jag har firefox)
Jag får inget annat svar från blogg.se än att återställa kodmallarna och det har jag inte vågat prova. Om du hittar en lösning kan du väl tipsa mig? / Nilla

Svar: Åh tack Nilla, jag vet det är ett jäkla skit men blogg.se har inte ens svarat mig men då är det återställa kodmallar som gäller alltså... I keep you posted!
Little Miss Fix It

2012-09-08 @ 15:49:20
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Caroline

Har det hänt EN gång (el natt el vad det nu kan vara) så kan det definitivt hända igen, så tänkte alltid jag när det varit en bra natt el dag el så. Så kämpa på m amningen det kommer bli bättre! Hon kommer äta mer sällan. Och kortare tid vid varje amnings-tillfälle.
Stort tack för inspirerande o rolig blogg :) kram!

Svar: Tusen tack för dina kommentarer Caroline! Det går lite upp och ner med amningen/sovandet men det har nog blivit aningens bättre, nu är det bara morsan som ska bli mer effektiv också ;) Kram till dig!
Little Miss Fix It

2012-09-09 @ 21:10:45
Postat av: Nilla

Hej igen, där där med att återställa kodmallar var nog bara ett standardsvar... Min man har kollat lite och ser att felet ligger hos dem. Det går inte att göra någonting åt det själv. Jag väntar också på svar igen/fortfarande...

Svar: Assholes. Ursäkta min dåliga franska. Får krupp på portalen snart. Men det ser ut som om du fått ordning på koderna?! Hur gick det till?
Little Miss Fix It

2012-09-13 @ 15:04:02
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Nilla

Hej igen, nej jag har inte gjort någonting åt mina koder. Det är samma som innan. Om du för muspekaren över den texten som är innan den första länken i ett inlägg (jag har länkar i nästan alla mina inlägg) så blir den markerad (i mitt fall blå) precis som en länk men det går inte att klicka på den.

2012-09-22 @ 09:36:27
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback