Ännu en högtid

Idag har hela familjen svidat upp sig för nu vankas det dop. Kompisen Vera som bara är en månad äldre än Marsipanrosen ska tvätta håret i kyrkan.
 
Jag kanske har nämnt det någon gång, att Jesper och jag har en tradition att göra ett personligt julkort som speglar det gångna året? Det har varit allt ifrån Arn och Bond (filmpremiärer) till traktorsläp med dynga (2002 när vi flyttade ut på den Gotländska landsbygden) och hälsningar från SJ (Sara & Jesper) pendlaråret 2011. I år var temat självklart. För visst var det lite av en jungfrufödsel vi var med om denna fjortonde upplaga...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Fint! Och kul :)

Svar: Tack!
Little Miss Fix It

2013-01-05 @ 19:27:36
Postat av: Lotta

Vilken härlig idé! Gillar verkligen era kläder :) Trots att jag inte är det minst religös blir man nästan lite det...Hade varit kul att även se Arn och Bond. Gjorde något liknande med våra sommar foton, fast barnen fick ditsatta tomteluvor uppepå kortet. Tyvärr blir det svårare och svårare ju äldre barnen blev..tonårskillar vill ju inte gärna vara med på sånt! Hoppas du och din familj får ett härlig 2013! Kram

Svar: Jag svarade på denna kommentar igår men det måste blivit något vajsing... Vad roligt att du gillar det! Jag har en tanke om ett julkortsmedley någon gång men just nu är de på vift sedan renoveringen i somras... Kanske till femtonårsjubileet i dec? ;) Men visst blir 2013 ett kanonår!! Kram till dig Lotta och tack för att du följer Little Miss Fix It!
Little Miss Fix It

2013-01-06 @ 15:12:01
Postat av: Anna

Vilket underbart kort!
Hej!

Hittade hit via bloggen Hildas Hem och blev fast en lång stund! Vilken härlig och personlig blogg du har! Hit återkommer jag gärna!

Välkommen att kika in hos mig!
Kram från Gotland!

Svar: Hej Anna! Välkommen och tack så mycket för fina ord! Du får komma åter hur ofta du vill ;)
Little Miss Fix It

2013-01-06 @ 19:29:55
URL: http://husprojektet.bloggplatsen.se
Postat av: Sofia

Underbart tokiga ni!

Svar: Kan du va själv ;)
Little Miss Fix It

2013-01-07 @ 19:30:19
URL: http://tingelings.elleinterior.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback