Swing it magistern...

Vi vaknade upp till ett vinterlandskap värt namnet och vips blev det januari igen, lite ljusare och lite härligare. Idag fyller min fina storasyster år - Stor grattiskram till dig Mallerutten! Trist att bo så långt ifrån varann att en eftermiddagsfika inte går att genomföra på blott en eftermiddag om man säger så. Nä istället fiser vi runt här hemma i långkallingar och väntar på att plogbilen ska bana väg så att vi med säkerhet kan ta oss till Marispanrosens BBF på lunch. Och tjoar runt i hoppgungan, spankulerar omkring lite lagom uttråkade sådär...
 
Swing it magistern, Happy Friday undsoweiter!
 
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Catwalkqueen

Vi har också varit sugen på att köpa en hoppgunga till Elton eftersom han är väldigt hoppig av sig men har inte vågat eftersom jag har hört att de är rekommenderade från 7 månader =S Nu är han visserligen otroligt stadig, men ändå.. Var har ni köpt er?

Haha nä, det är ingen idé att planera något eller tro att man har fått i några rutiner för det vet de då inte vad det är ;)

Svar: Som med allt annat när det gäller de små diamanterna så handlar det om sunt förnuft. Marsipanrosen sitter i hoppgungan kanske ett par - max fem minuter åt gången. Hittills har det blivit 4-5 gånger så det är ju inga stora kvantiteter det handlar om. Hon gillar den, medan hennes BB-kompis inte tycker den är lika lattjo, det är olika för olika barn (som med det mesta). Vi hittade vår på en lokal barnloppis i höstas.
Little Miss Fix It

2013-01-11 @ 21:26:41
URL: http://catwalkqueen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback