25. Helt uppåt väggarna

 
Kom In-poddens påskuppehåll är över och vi är tillbaka med ett nytt avsnitt, det 25:e i ordningen. Pollen, en vårförkylning eller kanske en kombination gör att jag typ låter som han punkaren i polisskolanfilmerna när jag pratar men Hildur är i alla fall sig lik och i sitt rätta element -tapetvärlden. 
 

”Tapeter och tapetsering, många meter av renovering. Veckans podd är helt uppåt väggarna, bokstavligen. Vi ger de klurigaste knepen och fiffigaste funderingarna när det kommer till hemmets största ytor och de senaste strömningarna på tapetfronten.” 

 

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn

 

Mitt hår står på ända och idag stårdet administration på agendan, men jag ska nog hinna med några timmars torprenovering också innan jag tar helg om jag känner mig själv rätt (och efter gårdagens MBTI finns det ju inget att tveka på, eller?). Happy happy happy Friday!

 

Och förresten, innan lunch idag kommer fortsättningen på min karriärskurva. Stay tuned!


Kommentarer
Postat av: Kristin - Photography

Ja tänk om man kunde föreviga varje minut :)
Visst hade du satt upp harlequin tapeter? Är sugen på dessa men skulle vilja finna lite snygga bilder i svenska hem och inte vara bilder på tapeten.

Tack för de orden nu måste jag ju blogga lite mer bara för det, paint and shoot står på schemat, ha en fin dag kusin!

Svar: Japp, vi har den gröna i Boo's rum, här kan du hitta några bilder http://littlemissfixit.blogg.se/2013/july/barnrum-redo-for-bus.html
Paint and shoot låter kul, fin fredag till dig!
Little Miss Fix It

2014-04-25 @ 07:52:01
URL: http://kristinphotography.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback