Är glaset halvfullt eller halvtomt?

Idag vaknade Rosen utan ett spår av gårdagens feber men det kändes som en perfekt dag att bara ta det lugnt, mysa och sätta snorbacillerna på svältkur (VAB-dag 11 av 22 förskoledagar). Något man tydligen gör allra bäst genom att springa runt och jaga sin tigersvans och klä av sig och på sig (kalasbyxorna utanpå tightsen vad annars?) och hoppa i soffan. Efter middagsluren tror jag vi ska gå och mata de mindre nogräknade änderna med brödet som sett spänstigare dagar och kanske rent av baka en omgång semlor. Jesper är på jobb i Italien i några dagar och jag kan ju välja mellan att  bli neggo och stressad över att behöva vabba och se jobbhögarna växa eller att se det positiva i att Marispanrosen & jag får en skvätt oplanerad kvalitetstid! I det här fallet är glaset definitivt halvfullt.
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

Kommentarer
Postat av: Marie

Hon är så söt att jag dör en smula!

Svar: Know the feeling ;)
Little Miss Fix It

2014-02-18 @ 14:01:35
Postat av: Lotta

Vilken tur att bacillerna gett sig iväg från Boo för denna gången. Livet på en förskola kan vara tufft i början. Just nu ligger även jag (="fröken" på en förskola) i influensan. Försöker göra livet lite gladare genom att lyssna på musik. Tror även jag ska sätta på mig en tigersvans o svänga loss....i sängen!! :) PS. Låtförslag: "Happy" med Pharell Williams kan göra nästan vem som helst piggare...även en liten marsipanros?

Svar: Tack snälla Lotta för musiktipset! Love it! Tyvärr bor jag med en nejsägare modell mini så när jag satte på den så svartnade blicken och hon utbrast "Nej, inte!" "Moving(!!)" Och för den oinvigde är alltså "moving" låten Timber med Pitbull, som är IT-låten för Boo. Man kan ju ha åsikter om hennes kunskaper i engelska med tanke på låtens titel, men jag tror det kommer sig av "You better MOVE, you better dance.." i refrängen. F ö så är hon svår att övertyga i sina tillkortakommanden. Trots att jag vid upprepade tillfällen sagt att det är jumpadojjor på inlagan i Stina Wirséns "Vem är bäst?" så vidhåller hon att det är myror. Med ett cheeky litet leende den illern! Imorgon blir det förskolan. Vare sig jag vill eller inte... ;)Kram!
Little Miss Fix It

2014-02-18 @ 14:32:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback