Min grej

Idag ägnade jag förmiddagen åt ett brunchmingel på Stadshotellet, anordnat av Karmadagen - en stor näringslivsmässa som hålls i Kalmar varje år, 21 i ordningen 2014. Man kan säga att Karmadagen är en brygga mellan studenter och näringsliv och det mesta i deras regi handlar ju då självklart om business. Jag var inbjuden till denna förfest, själva mässan hålls 5 mars, som en företagsprofil. Ja allvarligt, när det uppmanade "profilerna" att presentera sig så väntade jag tills de nickade menade åt mig (för fjärde gången) för hittills har jag blivit kallad både det ena och det andra men aldrig "profil" och jag var i synnerligen gott sällskap med kvinnor från såväl Svenskt Näringsliv som Kalmars mest välrenommérade företag.
 
Näväl, det var en himla trevlig tillställning och jag åt briesmörgåsar och drack juice och vid ett och annat tillfälle kanske jag drog ett och annat skämt som gick sådär och kanske eventuellt flaxade jag lite med händerna när jag blev exhalterad, som alltid. Och idag är det en sån där dag som precis behövdes efter en lång kväll med momsredovisning och huvudkli och frågan "vad tusan har jag gett mig in på, egentligen?" malandes runt runt i huvudet som en gammal ridskolehäst. För efter mötet med massa härliga ladies som också när en dröm om att göra sin grej så ligger ju svaret just där. Det är ju det här jag gör. Min grej.
 
Nu är det dags för poddinspelning, jag känner på mig att det blir en bubblig podd, igen. Och letar du tapeter som håller över tid i barnrummet så kommer några personliga favoriter i ett eget inlägg efter lunch!
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

Kommentarer
Postat av: Sarah

Och så hux flux, bara så där, dyker min tidigare kollega Sanna upp på en bild och jag blir liksom lite extra glad denna torsdag. Så härligt! Tror att du gjorde dig utmärkt som profil, klockrent ju!

KRAM
Sarah

Svar: Nämen vad härligt att kunna glädja dig lite extra vännen! ;)Kram
Little Miss Fix It

2014-02-13 @ 12:45:58
URL: http://lifebysarah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback