Tillfällig tapet signerad Trendenser

Här kommer en eftersläntrare på barntapetfronten. Inte vilken tapet som helst utan en modern klassiker från svenska Sandberg. Kaspar som kom i början av 00-talet, med sina små fina hus, finns alltså nu i ny grå färgställning. Perfekt som dov bas som kan växa med barnet och tillåter övrig inredning att ta för sig i rummet.
 
När det var dags för min kompis Frida/Trendenser att inreda barnrummet i det nya huset visade det sig att den mentala bilden av den perfekta tapeten just bara fanns i hennes huvud. Det skulle ju fått de flesta att sucka resignerat och leta vidare men istället kontaktade hon tapetföretaget Sandberg och föreslog en färgställning för deras befintliga serie Kaspar som skulle passa hennes smakpreferenser precis. Inspirerande beslutsamhet måste jag säga och onekligen ser Max ut att gilla sin mammas val. Den grå Kaspar lever vad det verkar på lånad tid så vänta inte för länge om du gillar den, återförsäljare hittar du här. Fint att 5% av all försäljning går till BRIS.
 
Foto: Frida Ramstedt aka Trendenser

Kommentarer
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

verkligen hur fin som helst!

2014-02-17 @ 21:06:33
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Caroline

Nej, förlåt, men jag tycker att den är trist och grå som en (hus-) mus. Ibland känns det lite som att endast ros är tillåtet i den svenska blogg-världen och skulle man yppa något annat så är man hemsk, därav mitt förlåt.

Svar: Så länge man inte kränker någon utan bara yttrar sin åsikt (i synnerhet när det kommer till personligt tycke & smak) uppskattar jag uppriktighet. Smaken är ju som baken. :)
Little Miss Fix It

2014-02-17 @ 21:49:01
Postat av: sandra

tapeten skulle kunna vara fin i ett barnrum om saker runtomkring hade lite färg.men såhär ser det bara grått färglöst o sorgligt ut.

Svar: Dessa bilder är tagna för att illustrera tapeten, inte en hel interiör, dessutom tror jag att bilderna var tagne precis efter tapetseringen varför det är så minimalistiskt. :)
Little Miss Fix It

2014-02-17 @ 22:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback