Ändrade planer

Just nu är jag inne i ett jättekul projekt för IKEA där jag planerar inför en plåtning av ett trettiotal bilder med hög inspirationsfaktor och med lite vidare ramar än vanligt. Wow-känslan är central och arbetsbelastningen därefter. Ja, "wow" slänger man ju liksom inte ihop på en kvart med ena handen medan man gör annat med den andra så min tilltänkta mässdag på Formex imorgon har lite som brunnit inne. Tyvärr. Men är det något jag fått jobba på dessa månader som egenföretagare så är det att prioritera. Livsnödvändigt både själsligt och ekonomiskt och under rådande omständigheter så hade jag inte kunnat slappna av och njuta av mässan med detta projekt snurrande i bakhuvudet. Så inbjudan hänger där den hänger kan man säga.
 
Att missa en inredningsmässa är lite som att missa ett luciatåg eller ett födelsedagskalas som alla dina klasskamrater går på och du bara får höra snacket efteråt. En ba: tur att mina "klasskamrater" är så bra på att ta bilder dårå.
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it
 

Kommentarer
Postat av: Emma F

Men så kul med ett sådant projekt, bra val av dig att välja det såklart. Jag kikade lite efter dig på Formex igår och kan säga som så att du missade inte särskilt mycket, det var väldigt likartat och rätt trista montrar tycker jag. En av de bättre mässorna att missa, helt klart. Ha en fin dag!

Svar: Vilken bra kompis du är. Välvalda ord ha-ha. Tack! Hoppas helgen var bra. Kram
Little Miss Fix It

2014-01-16 @ 09:47:27
URL: http://emmafahlstedt.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback