18. Inredning i bokform

 
Både Hildur och jag har visst varit ovanligt upptagna och helt enkelt glömt att blogga om senaste avsnittet av Kom In-podden men tack vara en trogen lyssnare som bekymrat undrade om vi hade sportlov så blev jag påmind om att många av er använder sig just av länkarna här på bloggen för att höra på programmet. Nej, podden hade inte sportlov och i samband med den pågående bokrean pratar vi om inredningsböcker och listar några personliga favoriter så in och lyssna vettja innan det är dags för ett nytt avsnitt!
 
Kika gärna in på Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida och dela med dig av dina tankar eller passa på att ställ dina egna inredningsfrågor. Som vanligt hittar du podden på iTunes där du kan lyssna direkt från webben, eller via vår Facebooksida. Men det allra bästa är ju såklart om du börjar prenumerera på podden, då dyker den upp automatiskt så snart ett nytt avsnitt är publicerat.
 
PS. Vi har börjat med ett nytt verktyg, en ny plattform för podden, så kolla gärna att uppdateringarna i podcaster-appen kommer som de ska! Surfar du in på webbsidan via länken så är det på den lilla spelaren till vänster om avsnittsrubriken du klickar på för att lyssna på programmet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback