Ett år äldre

 
Vilken konstig dag det varit idag. Det är min 36:e födelsedag och jag älskar ju vanligtvis att fylla år. Fast att göra det under grav jetlag, huvudsak i olika transportmedel och med minimal tid tillsammans med mini me som jag varit ifrån i en vecka, nja inget jag rekommenderar. Det var hemskt att bara efter några timmar vinka hej då till Marsipanrosen och själv checka in på ett litet hotellrum som inte andades mer av Brooklyn än från resemagasinet på nattduksbordet. Om man säger så.
 
Livet är ju som det är och frilanslivet är lite mer dynamiskt än så varför hemkomsten från New York bara betydde att i pit stop packa om handbagaget och resa vidare till jobb i Stockholm i några dagar. Jättekul jobb! Jag ska bygga upp en pr-utställning i Kungsträdgården tillsammans med min frilanskollega Camilla och efter veckor av skrivbordsjobb och torprenovering ska det bli fantastiskt att få skapa något med händerna igen. Jag berättar mer imorgon men nu är det dags att vända rätt på det här dygnet som gjort mig ett år äldre.

Kommentarer
Postat av: jennie

Grattis i efterskott! Även om inte födelsedagen blev den allra härligaste har du ju massor av härliga minnen i bagaget från de senaste dygnen och nu en massa härligt jobb framför dig och SEN, när jobbveckan är slut får du äntligen åka hem till lilla rosen igen! Det blir toppen och härligt på sitt sätt, alltihop! Kram!

Svar: Tack, tack i efterskott deluxe...
Little Miss Fix It

2014-05-20 @ 11:39:39
Postat av: Veronica

Grattis på födelsedagen!

Svar: Tack i efterskott!
Little Miss Fix It

2014-05-20 @ 12:03:23
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se
Postat av: MrsHjorth

Grattis för tusan till Sveriges bästa bloggerska!

Svar: Tack fina du. Väldigt mycket i efterskott.
Little Miss Fix It

2014-05-22 @ 21:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback