På jobbfronten nytt hela tiden

Många vill veta mer om mina uppdrag och jag ska försöka bli bättre på visa vad jag ägnar mina dagar åt här på bloggen. Sedan i mitten av oktober har jag så gott som jobbat 100% för IKEA Communications i Älmhult, ni vet där jag var anställd förut. Min roll är frilansande Interior Designer och jag planerar och bygger upp miljöer som fotas för olika media. Första veckorna var det en riktig bildfabrik med ett femtiotal bilder som fotades för hemsidan, strama redovisade produktbilder. Men nu är jag inne på tredje veckan av ömsom planering och produktion av en ny del av IKEA-webben som lanseras i vår, ett pilotprojekt med mycket trial and error i den lilla studion i Älmhult som numera går under namnet "labbet". Sjukt kul!
 
Som alltid inom denna världen är det hemlighetsmakeri deluxe och fotoförbud men jag har fått dispans för att visa fina Little miss fix it-läsare en sneak peek! Ni som följer mig på Instagram @littlemissfixit kunde i fredags ta del av min beskrivning: "Kreativt, experimentellt, slitsamt och alldeles underbart" och precis så är det. Då plåtning av fyra lösningar. Nu planering av ett megastort familjeliv på en pytteliten bostadsyta med presentation för feedback i morgon lunch. Gulp.
 
Här får ni små små hörn av mitt jobbuniversum i form av mobilbilder. För mer behind the scenes kan ni följa teamet på Instagram via @ikeaideaslab. Nä, nu måste jag klura ut en fiffig  sänglösning till ett par tweenies. Just another manic Monday!
 
1) Laserpass, skruvdragare, te & knäckemacka - överlevnadskit a la inredare. 2) Fuskbyggen, blixtar och en och annan jeansrumpa tillhörande en fotograf. 3) Bakom kulisserna sitter hela teamet och jobbar - kreativt kaos. 4) Vissa bilder är oneshot:er, andra tar timmavis att få till, denna var plättlätt och kul! Resultatet kommer förhoppningsvis visas senare i vår på IKEAs webb, men allt kan hända i ett pilotprojekt.

Kommentarer
Postat av: Min Klockaregård

Kul med sneak peak! Ibland längtar jag efter de där kortare processerna. När resultaten kommer fort. Våra tider spänner ofta över flera år och vi får vänta länge på att se och uppleva det vi formar.... Ser spännande it. Hursomhelst. Kram Nina

2014-11-24 @ 19:18:38
URL: http://www.minklockaregard.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback