All work no play ahead

Period 1 Gutt, äntligen lite lugn och ro så man kan t ä n k a. Skönt att få lite koll på det administrativa. Gu vad jag ska sova länge imorgon.
 
Period 2 Hjälp, jag har inga uppdrag så jag drar i lite jobbtrådar, privat händer mycket kul, bl a går jag och kärar ner mig i ett hus och umgås med familjen.
 
Period 3 Shit, shit, shit dagarna går och jag har i n g e n t i n g bokat mer än tjänster/gentjänster och ickekommersiellt arbete, ringer en drös med besvärliga samtal ang. jobb som jag borde tagit tag i för länge sen. Köper huset och drar igång en lägenhetsrenovering inför försäljning.
 
Period 4 Får avkastning på jobbtrådarna plus ett roligt uppdrag, och två förfrågningar. Och en förfrågning till. Och ett annat uppdrag som skjuts på obestämd framtid. Målar, rensar och röjer mellan förrådskontrakt och banklånsmöten.
 
Period 5 Fakturerar två färdiga jobb, får en jobbförfrågan som innefattar pendling, är gräsänka och kör kalendertetris samtidigt som jag simmar fram i tvåårstrots. Åker på fortbildning/nätverkande i ett par dagar, är fokuserad och produktiv men sover mindre.
 
Period 6 Jobb, jobb, jobb. Ser inte familjen bakom pendling, lägenhetsfotografering, möten och deadlines.
 
Period 7 Jobb, jobb, jobb men ser familjen ibland eftersom även de måste fly från hemmet vid visningarna. Sover knappt alls.
 
Period 8 Börjar knyta ihop säcken, följer upp och fakturerar. Sover bättre.
 
Period 1 Gutt, äntligen lite lugn och ro så man kan t ä n k a. Skönt att få lite koll på det administrativa. Gu vad jag ska sova länge imorgon...
 
Befinner mig just nu i femte perioden. Är det någon som känner igen sig?
 

Kommentarer
Postat av: Tant Kanth

Om jag gör, är i fas 6 just nu, men räknar kallt med att gå över fas 7, eftersom vi också snart ska sälja vår lägenhet.
Tycker att det hade varit kul om du hade tipsat om knep vid homestyling och råd om hur man möblerar en vindsvåning (knepigt med att möblera vid snedväggar).

Svar: Oh God, simma lugnt! ;-) Tack för förslaget om lghstyling!
Little Miss Fix It

2014-10-10 @ 09:09:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback