En film om Little miss fix it

I somras fick jag en förfågan om att bli programledare för ett nytt inredningsprogram. De ville se lite mer av mig och jag fick som uppgift att göra en presentationsfilm. Postrenoverings-sliten och med allmän prestationsångest bävade jag inför uppgiften men till slut bestämde jag mig för att sänka kraven och bara göra't - med mobilen, från hjärtat. Så jag tog med min kontorskollega Malin att hålla i kameran och körde ut till torpet och försökte på några minuter fånga mig och sånt jag kan. Malin är journalist så hon har liksom frågeställningar i blodet.
 
Jag fick tyvärr inte jobbet och jag citerar: "vi valt att gå vidare med andra unga programledare för att de ska matcha våra case bättre". För första gången i mitt liv har jag som alltid brottats med att jag ser för ung ut (tvärkört med falskleg i tonåren, alltid leg på bolaget, ofrivillig halvkassa på bussen etc. etc) blivit ratad för min höga ålder! Lite komiskt faktiskt. Däremot fick jag väldigt mycket cred för filmen som jag hade så mycket ångest över och eftersom det även är många här på bloggen som efterfrågar att se mer av mig så bjuder jag nu på the real deal. Dessutom får ni en gratis rundvandring i vårt lilla torp. Håll till godo!
 
 PS. Tack för den översiktsbilden i pratprofil YouTube...

Kommentarer
Postat av: Elisabet :)

Hej! Har precis hittat din blogg och gillar verkligen det jag ser och läser. Jättekul med den här lilla filmsnutten - som gör dig som person ännu tydligare. Lycka till med dina kommande projekt!

Svar: Tack och tack igen! Vad roligt att du gillar och fint att du kommenterade, välkomne hit!
Little Miss Fix It

2014-10-21 @ 13:17:07
URL: http://www.morochdotters.se
Postat av: eastcoastmom i Connecticut

Måste säga att du gör dig jättebra på rörliga bilder, du talar bra och tydligt. Trevlig röst! Bra ålder för tv, kan jag tycka som är många år äldre... Lycka till nästa gång!

Svar: Åhh, du gjorde precis min dag! Faktiskt lite läbbigt att lägga ut en sån film. Precis som alla lägenhetsbilder så blir det så mycket jag, med risk för överexponering liksom. :) Men tack!
Little Miss Fix It

2014-10-21 @ 16:22:39
URL: http://grrringo.blogspot.com
Postat av: Emma Thun

Gud så roligt att få se! Ibland är det svårt att få ihop en helhet i huvudet när man bara sett ställen på stilla foton, men nu fick man ju verkligen se det fina torpet. Och självklart kul att se dig, och tröjan, den grå-gröna, vart får man tag på en sådan?
Med vänlig hälsning, emma
(Nu har jag kanske kommenterat liiite väl frekvent här, lovar att lugna ner mig)

Svar: Ahahahaha, du får gärna kommentera hur mycket du vill! Tischan kommer från vårens Gina Tricot.
Little Miss Fix It

2014-10-21 @ 21:50:35
Postat av: Kerstin

Hej! Roligt att se din filmsnutt! Jag tycker att det du säger och visar om inredning är både inspirerande och vettigt, både i bloggen och podden! Heja dej! Hälsningar Kerstin

Svar: Åhh tack Kerstin, fint att du kommenterar!
Little Miss Fix It

2014-10-21 @ 21:53:56
Postat av: Den där Victoria

Nämen hej! Vad roligt att se dig och ditt härliga torp, vilken härlig presentationsfilm. Vilken tabbe dom gjorde som inte valde dig till programledare.

Svar: Ha-ha, tack söta för den komlimangen! Oh well, det som sker sker...
Little Miss Fix It

2014-10-23 @ 08:49:16
URL: http://www.dendarvictoria.se
Postat av: .c

Va kuul att du delar med dig av filmen som du gör väldigt bra :D Bra filmat också med olika vinklar, via spegeln m.m., cred till Malin!
Och jag fick en bättre helhetsbild av ert fina lilla torp som ni verkligen förvandlat.
Jag gillar ditt tankesätt med inredning, återanvändning och skapande, mer sådant! :)

Svar: Tack, vad roligt att du gillar! Jag ska hälsa till Malin, hon är grym :)
Little Miss Fix It

2014-10-27 @ 02:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback