9 från Insta

Onekligen lite sent så här dryga veckan in i julmånaden men vad tusan, här kommer ett axplock av bilder från mitt instagramflöde i november som också var en fin månad. Ni hittar mig och får gärna följa på @littlemissfixit.
 
1.] Novembers kontor blev till stor del vid köksbordet då jag har hört att man bäst tar sig igenom årets mörkaste månad med kakelugnsbrasor och stora koppar te. 2.] Hundraåringen i all sin glans! Jag blir extra glad varje gång jag tänker på att vi bor under detta röda plåttak... 3.] För att inte tala om ljuset i burspråket, inte konstigt att datorn har en tendens att välja det där (skriv)bordet 4.] Hann med en styling inför ett hemma-hos. Innanför dörrarna hos Petter & Amanda som driver @folksinterior är det inte ens svårt. 5.] 3-åring på burk? Snälla stoppa tiden lite nu. Är det inte roliga historier ("Har du hört den här? ... Kom ketchup så går vi!") så är det produktutveckling av påsförslutare som Boo underhåller oss med ♥. 6.] Enkla soppluncher har varit standard i höst. Gulasch och Carlsbergs alkoholfria, I la la-love it! 7.] Äntligen kom kylan krypande, och mitt second handfynd med den. [då svidanja]. 8.] Den senaste månaden bjöd på en hel del DIY-projekt. Inspirerande! är det minsta jag kan säga om min juntakollega Kajsas japanska batikfärgning. 9.] Flera veckor tog det, trots att jag hade assistans, att renovera vårat nya köksskåp. Röd klump goes blå förälskelse. Jag ljuger om jag säger att perfektionisten i mig satt tillbakalutad och löste melodikrysset medan Boosan målade. Men som alla vet - det är inte slutresultatet som är det viktiga. Det är p r o c e s s e n.
 
 
Jag vet att jag även kört lite "vargen kommer" i november när jag haussat en stor bloggförändring. Snart är det sanning, jag lovar. Vissa saker måste tydligen bara få ta lite tid så håll mig i handen och haf tolamod.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback