Vinnaren av den kreativa odlingsbänken

Först vill jag säga tack alla ni som deltog i tävlingen! Jag vet att jag har fantastiska läsare oavsett om jag lockar med tävlingar eller inte men det känns jättekul att få så härlig respons och samtidigt kunna ge tillbaka något fint, tack Hasselfors Garden för att jag fick möjlighet att ge en läsare en kreativ odlingsbänk. Jag har enligt plan varit ute i friska luften större delen av helgen (förutom när vi målade om varadgsrummet, mer om det senare) och ätit jordgubbar så det sprutar ur öronen och så nu är det dags att göra lite nytta.
 
Sååå, sjukt spännade. Vinnaren är...
 
Ett stort grattis till Karin (tävlade 2015-06-08 @ 17:57:32) som står inför en stor omställning i sitt liv och kan komma igång med ett mer självförsörjande leverne med lite justa odlingsbänkar på nya tomten. Jag blev superpepp på livsvalet Karin och hennes familj gjort. Flytt från stan för mer tid att umgås och leva närmare naturen. Dessutom var bokidén riktigt bra, tack för inspirationen och lycka till med dina odlingar!
 
En extra liten hälsning till Niklas som gjorde ett grymt rim, jag älskar bra rim.
 
Själv känner jag att det är det dags att vässa pennan och sätta igång på någon av alla de där böckerna ni anser att jag kan sno ihop. Woop woop!
 
Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej och tusen tusen tack igen!! Jag läste detta först nu, och så kul att fler tycker att det är en bra idé. Ibland behöver man en knuff ut ur ekorrhjulet. Och oj vad jag ska odla! Jag längtar! Kram

2015-06-16 @ 20:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback