6 steg för ett lyckat inredningsresultat

Den vanligaste kommentaren jag får från människor som ber mig om hjälp är nog:
 
”-Jag får liksom inte… till det”
 
Och det är ju det som är svårigheten ibland, att få till den harmoniska känslan i ett rum. När sakerna liksom lirar tillsammans, när vardagen flyter som en smörklick i en het stekpanna för att var sak har sin plats och när välbehaget svämmar över och den enda platsen du vill vara på är hemma.

I det senaste avsnittet av Kom In-podden har jag och Hildur listat några punkter att ha med sig på vägen mot ett lyckat inredningsresultat så brygg en kopp te, sätt dig bekvämt och lyssna vettja! Kom In-podden nr 59 hittar du här.
 
 
 
Foto: illustration av Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Anna

GILLAR NÄR NI ÄR SÅ HÄR KONKRETA, BÄSTA AVSNITTET!

Svar: TACK FÖR FEEDBACKEN ANNA!!! ;) Vi ska göra vårt bästa även i fortsättningen.
Little Miss Fix It

2015-05-30 @ 15:24:42
Postat av: Anonym

Vad är det för typsnitt i illustrationen? Väldigt fint!

Svar: Visst är det! En gratisfont jag laddade ner från nätet: "Ensimmäinen kevät Regular" heter det.
Little Miss Fix It

2015-06-07 @ 09:09:14
Postat av: Malin

Hej! Lyssnar alltid på er podd!👍😊 Har du tips på vilka färger som kan passa till ett sotigt gråblått rum, hyfsat ljust (ska försöka att inte få det babyblått...). Kommer att måla sonens rum i det efter mycket kompromissande (föräldrarna vill ha vitt/gråskala, sonen på 7 år tycker att vi är tråkiga och vill ha klarblått eller illrött😉). Vilka färger/material skulle kunna passa till det när man tänker sig övriga inredningen? Gillar i övrigt vitt/gråskala/sotiga pasteller/harmoniskt/teak/stilrent men gärna med 50-talsinslag... Men får inte ihop det. Vill inte att det blir ett typiskt pojkrum pga färgen... Om du har tips så får du gärna dela med dig!😉 Ha en skön sommar!

2015-06-09 @ 19:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback