Träskor och tapas

Vissa helger känns som flera veckor långa. På ett bra sätt! Vi har gjort så mycket och haft det så himla mysigt och visst, många timmar i bil blev det men också många timmar tillsammans. Tidigt som tusan körde vi mot Malmö och efter ett besök på "bebisfabriken" gick vi till Norrgavel där dessvärre både hängmatta och torkvinda vi ville ha var slut. Och nej, 2,5-åringar är inte det bästa shoppingsällskapet i den butiken, just sayin'.
 
 
Då styrde vi kosan mot La Roche, en trevlig liten tapasrestaurang bredvid Lilla Torg och medan vi väntade på att maten skulle bli klar bestämde Boo att vi skulle hänga vid fontänen.
 
 
Sen galopperade hon vidare till Toffelmakaren där hon fick syn på träskor liknande mina Falsterbotofflor. Vi bjöd upp till träskodans i strl 25 & 37 och Boo visste knappt till sig av förtjusning när de "till och med har småsmå träskor till bäbisar!" (nyckelringar).
 
Så kom maten och vi åt och åt. Tack vare långsemestern i Italien 2013 hör Calamares fortfararande till en av Boos favoriträtter.
 
 
När vi var tvärmätta fick vi med oss nästan hälften av maten i en doggy bag, så himla bra grej det där att inte slänga rester - särskilt när man ska åka långt i bil då passar ju tapas perfekt som lite färdkost, och körde vidare mot Falkenberg.

Kommentarer
Postat av: corneliaeriksson.blogg.se

Så himla härligt det låter! :)

Svar: Det var det :)
Little Miss Fix It

2015-05-11 @ 13:02:54
URL: http://corneliaeriksson.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej, lyssnar just nu på er podd. Har ni inte flygplansläge på era telefoner? Tror inte de strålar då och väckarklockan fungerar.

Svar: Hej! Tack för att du lyssnar!
Jo du har nog rätt Helena. Jag brukar ha flygplansläge på så då är det väl lugnt. Jag tror att det där "väl" alltid kommer gnaga i mig för det känns som om elektriska apparater strålar lite oavsett...
Little Miss Fix It

2015-05-11 @ 14:05:47
Postat av: Johanna

Det låter som en mysig dag - och doggybag! Hur bra är inte det! Klart man ska få med sig maten man betalat för och min erfarenhet är att barn gärna blir hungriga när de har tråkigt, som i bilen till exempel :)

2015-05-11 @ 15:50:45
URL: http://johannaarntzen.se/
Postat av: Linnea

Åh, vilken härlig dag!! Och så himla fina bilder!! :D

Postat av: Jasmine

Låter som en härlig dag :)

2015-05-11 @ 19:41:19
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback