När jobbet inte är jobbigt

Idag har jag haft en sån där dag som gör mig så innerligt tacksam. Att det är mitt jobb att dela kontor med ett gäng sköna människor som jag kan göra reklamfilm med, att det även är mitt jobb att koppla på ett släp, åka till en mattaffär, vidare till en inredningsfirma och fylla kärran full med möbler, hämta upp några kartonger rekvisita från en second hand-butik, välja ut kläder till en modell, fylla en verktygslåda med bra att ha-grejer och hämta upp några skivor på snickeriet som jag i slutet på dagen tapetserar med en alldeles ljuvligt vacker tapet. Dessutom med en assistent vid min sida.
 
Jag ska tänka på den här dagen när uppdragen lyser med din frånvaro, när vi har rätt fullt här under hösten men jag skickar vidare ditt mejl till resten av redaktionen kommer som på autoreply, när jag för tredje gången på två dagar får ett skamerbjudande om att blogga om ett företag och som tack få en valfri produkt (under 200 spänn), eller när det från början roliga projektet tar sig oöverstigliga proportioner och jag vaknar med hjärtklappning och tryck över bröstet mitt i natten...
 
Att jobba som frilansande inredare & stylist är långt ifrån glitter och glamour (mesta tiden, det blir lite mer av den varan kring jul- och nyårsplåtningar men ni fattar poängen). Tvärtom är det ganska ensamt, slitigt, svettigt och meckigt emellanåt - men precis som för golfaren räcker det med ett bra slag för att alla timmar i duggregn ska vara som bortblåsta. Eller det där enda hugget som får sportfiskaren att glömma helger likt radband utan napp. Den här långa och händelsrika dagen gör det värt det. Imorgon är det dags att förverkliga skissidéerna och jag är redo för äventyret.
 
[ o ]: Sara zetterström, stripad bil på en parkering i Halmstad.

Kommentarer
Postat av: ISA

låter som du har ett jäkla varierat och fritt jobb ändå? känns lyxigt! och såklart spännande!

Svar: Absolut lyxigt. Det finns ju baksidor också, som att man nästan aldrig är riktigt ledig, men fördelarna väger över nackdelarna... :)
Little miss fix it

2015-10-19 @ 22:46:48
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Maria

Lycka till med jobbet idag! Det kommer bli fab...för DU är fab! KRAM

Svar: Lite sent, men TACK!! :-*
Little miss fix it

2015-10-20 @ 11:55:48
URL: http://riazzoli.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback