Nystart!

Hej och välkomna hit! Igen. Hemma på blogg.se. Efter ett år på RUM hemma så känns det som dags att flytta hem igen. Någonting måste jag göra i alla fall för att hitta blogglusten som jag liksom tappade bort lite på vägen mitt under det mest hektiska året med nytt jobb och en familj som inte riktigt ville hitta rutinerna. Jag har verkligen saknat det spontana och härliga och att få vara sin egen lyckas smed när det kommer till att skapa, fota och skriva, så som Little miss fix it-bloggen kommit att vara, och detta trots att jag haft en kanonredaktör som uppmuntrat mig att köra mitt race. Men ändå konstigt det där, när jag inte hade några ramar alls bloggade jag i stort sett varje dag och när jag fick ett minimumkrav med typ hälften av inlägg att producera, ja då fick jag knappt ihop ens dem. Självklart spelar det roll att byta från frilansliv (läs: frilanstid) till ett 8-17 jobb och inte längre hinna blogga innan dagishämtningar och helst också innan den stora nattningskoman.
 
Men det var inte ett gnälligt inlägg det här skulle bli. Nej snarare ett glatt inlägg om en nystart. En nygammal start som råkade infalla på Den Stora Flyttardagen. För tre är ju en trend och därför finns det visst något som heter DSF och för min del infaller den den tydligen 22 december. 2014 stod jag med nycklarna i hand framför kakelugnen i en på sekunden nyskurad, antiseptisk Hundraåring. 2015 flyttade jag faktiskt bloggen till RUM hemma, och 2016, idag av alla dagar (helt omedvetet, det var timehop som visade mig detta sammanträffande nyss), så flyttar jag alltså hem den igen.
 
Tack för att ni finns, för att ni följer och hoppas att ni också är pepp på en nystart, för det är jag. Och julrosor alltså, wow.
 
Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja!!! Välkommen hem igen, ska bli kul att få följa dig igen på din egna adress. Följt dig ändå under året, men inte känts som samma! God jul o gott nytt önskar jag dig //Jenny

2016-12-22 @ 23:56:45
Postat av: Christine

Bästa du...mod att reflektera, mod att ändra och mod att genomföra <3 Känslan är viktigast, Alltid.
Önskar att pusslet faller på plats och att 2017 för med sig glada skratt och fina överraskningar och mycket sol till dig och din familj och till oss alla.

Från mig en god och fridfull Jul och nytt soligt 2017 <3

2016-12-23 @ 06:12:07
Postat av: Hanna

Välkommen "hem"! Bland inredningsbloggar är du min absoluta favorit, med bästa mixen av fina bilder, inspiration, DIY och ffa personliga texter. Ser fram emot trevlig läsning under året. Ett år jag hoppas för din del blir alldeles fantastiskt!

2016-12-25 @ 11:45:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback