Mingel & möbelmässa

Heej!
 
Long time inget hav som man brukar säga. Bloggtystnaden är milsvid och ursäkterna många men idag fann jag mig plötsligt sittande uppfylld till inspirationsbredden av möbler och material efter ett uppstartsmöte på jobbet. De kommande tre månaderna ska jag tillsammans med en kollega skapa ett inredningskoncept och välja produkter så det står härliga till. Flukturerande ledord kokades till slut ned till "en hållbar och estetiskt tilltalande miljö". Självklarheteri varje miljö kan kanske tyckas men inte desto mindre utmaning med parametrar som budgetbegränsningar och kundönskemål.
 
På torsdag tar jag tåget till Stockholm och sätter tänderna i årets möbelmässa. Två dagar fulla med många mässmil och massvis med mingel. Är nyfiken på årets trendutställning EN-AW 6082 som skapats av Halleroed (tidigare CHd), designerduon och äkta paret Christian och Ruxandra Halleröd, i samarbete med Materialbiblioteket. S P Ä N N A N D E om äkta och fejk när hållbarhet och etiska frågor radar upp sig på led.
 
Tänkte, om jag hinner, även ta en sväng till Nordiska museet för invigningen av det nya scenrummet som även det är inrett av Halleroed tillsammans med möbelsnickeriet Tre Sekel. Eller kanske ska man sprida gracerna? Tycker annars att deras arbete är jätteinspirerande sett till fina butiksinredningar (med tydliga materialval) och framtidens shopping för företag som exempelvis Arket, Byredo, Tôteme & Acne.
 
Som ni hör är det stora inspirationsmappen och de skönaaste skorna som packas mot Stockholm. Hoppas vi ses!
 
Foto: bilder via halleroed.com

Kommentarer
Postat av: Ekenäsliv

Hej,
Tack för din omtanke <3 Allt känns så surrealistiskt. Att vara sjuk fast jag känner mig frisk... Men jag har bestämt att det ska komma en vändning och att nya saker skall hända. Så det var jättemysigt att träffa er och hoppas vi ses snart igen! Kram Anna

2018-02-07 @ 22:08:20
URL: http://www.ekenasliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback