Torparna ♥

Det har snöat hela natten och ända fram till nu. Milda flingor som seglar långsamt mot marken och bäddar in allt i vitt. Inbäddad i vitt är även Boo som fick feber igår och en eländig hosta. Som en koldolme ligger hon invirad i Jespers täcke på soffan och tittar på film och det går inte ens att locka med glass, då är man sjuk minsann.
 
Så jag vabbar och passar på att gotta mig åt att se hemmet i ljus. Snön hjälper till förstås men det märks att vi går mot ljusare tider nu och jag njuter av varenda sekund. Det slog mig också när jag passerade genom lillhallen utanför badrummet hur mycket jag tycker om tavlan vi har där. Det är ett foto av hela familjen på trappan till torpet, taget av Henke som jag jobbat en hel del med. Sommaren 2014, och jag får svår sommarlängt när jag ser det. Boo är bara en skallig liten skrutt, men faktiskt har hon klämt ner sig i samma gamla nattlinne dagen till ära.
 
Foto: Sara Zetterström
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså den där ljus blå-gråa nyansen, vad är det för nån? Såg jättefin och behaglig ut.

Svar: Det är Sommarregn från Alcros a.d.03-kollektion. Love it! Har haft den i fyra bostäder sedan 2003 och tröttnar inte :)
Little miss fix it

2018-02-20 @ 18:19:38
Postat av: Emma Thun

Längtan kan kanske ibland vara en rätt skön känsla, men det säger bara swish så är sommaren här :)
Krya på er'

Svar: Ja vad skulle vi göra utan längtan? Det är som sött utan salt och glädje utan sorg... utan längtan skulle vi förmodligen inte uppskatta förändringen. Hon mår redan bättre och jag håller tummarna för att inte åka dit :)Kram fina Emma!
Little miss fix it

2018-02-20 @ 21:31:45
URL: http://emmassamling.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback