Imorgon är det invigning...

För gissa om jag hade varit snäll även det gångna året. Jultomten hade nämligen med sig en viss väldigt snygg cykelhjälm till mig, och detta trots att alla parter bestämt att tomten inte behövde stanna hos just Zetterström i år. Vi var för första gången rörande överens om att skippa julklappshetsen (detta mest för att jag inte tyckte mig ha något att önska - tydligen glömmer jag själv bort det jag sätter på önskelistan). Så överraskningen blev total när det visade sig att Jesper tydligen smygläser bloggen. I morgon blir det att ta cykeln till jobbet så då åker hjälmen på för första gången. Temperaturen har stigit ett tiotal grader de senaste dagarna men jag får nog se till att även investera i de smarta öronlapparna som hör till min Yakkay. Brainwear for smart people. Yeah!

Uppdatering: Den största frågan är visst om det går att cykla? Ja det går att cykla, visst är det mycket snö men cykelvägar och gator är så fint plogade och i viss mån sandade. Men det blir mountainbiken som åker fram för att vara på den säkra sidan, och långkallingar på för nu visar termometern på -8,5°C... Brrr!


Foto: bild från cykelaffaren.se



Kommentarer
Postat av: Lillsnörpa - Grönt, Pyssel o Äpplen

HÄFTIG! Vilken bra julklapp!

2010-01-11 @ 22:31:28
URL: http://lillsnorpa.blogg.se/
Postat av: Hildur - fixa&dona

Men åh... den är ju sååå fin! Men du, kan du cykla till jobbet? Här är det MASSOR av snö. Så det är inte nån idé att ens tänka tanken att ta fram cykeln.

Stor kram!!!

2010-01-11 @ 22:59:47
URL: http://fixaodona.blogg.se/
Postat av: Pumamamman

Hmm.....cykla låter inte helt rätt just nu! Men men är man från vår familj så gör man ju allt bakvänt! Men din helmet är verkligen ubersnygg!

Kram

2010-01-11 @ 23:33:46
URL: http://pumamamman.blogspot.com
Postat av: Lotten

Superfin hjälm! Man kan nästan inte tro att det är en hjälm....

2010-01-12 @ 11:10:46
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: Charlotte

Hihi! Fantastisk!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback