Fall in love

Jag älskar hösten (försökte vara lite vitsig i rubriken). Frågar du mig på våren så säger jag att jag älskar den också, och sommaren och ja, vintern också. För det är det som är så häftigt med våra skiftande årstider tycker jag att de är så olika och härliga på sitt sätt. Ambitionen var att göra ett sammanfattande inlägg från förra veckans bloggträff Formforum idag, men det får dröja ännu ett par dagar. Dessutom besökte jag en underbar inredningsbutik igår för första gången och måste ju visa lite bilder därifrån, men även det får bli senare i veckan för jag somnar snart sittandes. Som jag berättade i fredags var det ju 30-årskalas igår och trots att det dansades halva natten startades dagen tidigt  och har tillbringats med många goda vänner, hitresta för festen, i det fina höstvädret. Brunch, höstpromenad bl a runt slottet, fika och valnötsplockning  - det är kärlek! Hoppas att er helg också var till belåtenhet.


Kollage med polaroidmall utan källa och egna bilder


Kommentarer
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Idag har verkligen varit en sådan där underbar höstdag som gör att man gillar hösten. Strålande sol och helt vindstilla har vi haft i Malmö. Det är bara att gilla och njuta.

2010-10-17 @ 22:23:28
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html
Postat av: Sofia-Tingelings

Åh, jag vill också plocka valnötter. Jag borde dock kanske ta en höstbild från Åre, med alla snöbeklädda toppar. Otroligt vackert när jag tänker efter. Man blir lite hemmablind ibland.

2010-10-18 @ 09:36:21
URL: http://tingelings.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback