Vinnaren i "Gissa leveransdatumet"

De senaste dagarna har vi haft huset fullt, men så när på den nyförlösta svägerskan i Italien och våra mormödrar så har nu hela familjen hälsat på Vilda bebin (som ännu bara har smeknamn) - nykomlingen. Fantastiskt mysigt, och eftersom alla har +30 mil att åka enkel väg har fokus varit på umgänge och bloggen har fått stå tillbaka. Igen.
 
Men nu ska jag inte hålla er på halster längre, för i skrivandets stund blir hon två veckor gammal vår lilla sparv och vad passar då bättre än att avslöja vinnaren i "Gissa leveransdatumet"? Med en spridning på allt mellan den 30/7 (jag själv) och 27/8 (tack gode gud för att det inte blev så!) så kan jag meddela att ingen gissade på just den 7 augusti kl 05.40. Men närmast var Emma som faktiskt gissade först! Ett stort grattis till dig Emma.
 
Och priset då? Min BFF Caroline kom med den brillianta idén att det skulle vara något som man förknippar mig med, så varför inte en temugg? Ja varför inte. En mugg som jag faktiskt inte har i samlingen är Lovisa Burfitts Mademoiselle Oiseau för Rörstrand, men den är så himla fin och tjusig - precis som vår lilla storkleverans och passar prefekt som ett pris tycker jag.
 
Emma gissade att storken skulle komma 9/8 14.51 och det var som sagt närmast. Grattis igen! Mejla mig din adress så kommer det en välpackad kartong med posten...
 
Foto: pressbild från Rörstrand och Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

Kommentarer
Postat av: Sur tvåa

Hahaha Hej Sara, räknas det inte när vattnet gick ;)!? Stor kram, jag vill ju se fler bilder på den fina lilla damen!

2012-08-22 @ 15:29:42
Postat av: Emma

Åh vad glad jag blev nu och vilket fint pris, dom är ju bara så snygga:) Tusen tack, kramar emma

2012-08-22 @ 18:58:15
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback