Bloggforum 2012

I helgen var jag ju i Göteborg och gnuggade axel med ett 90-tal andra bloggare inom mode, mat och inredning och blev sådära härligt mentalt utmattad som man bara blir när inspirationen liksom pyser ut genom öronen. Häng med på ett axplock bakom kulisserna dag ett (dag två var jag tillbaka på jobbet):

Initiativtagaren till detta event är Frida på Trendenser som anordnade hela kalaset tillsammans med Anna på Milk reklambyrå och gjorde det möjligt för oss att ses och lyssna till alla dessa fantastiska föreläsare och bo på nya Clarion Hotel Post (där jag satt och lördagsjobbade kvällen innan). Hotellet är stort som tusan och ligger granne med Centralstationen och rummet som jag delade med Hildur är beläget på elfte våningen i det svarta tornet ni ser i översta bilden. Korridorerna hade liksom rummen panoramafönster från golv till tak och det kändes nästan som om man skulle kliva rakt ut i luften. Fantastiskt skrämmande och minst lika vackert. Rummet var fräscht och sobert och jag blev väldigt förtjust i färgkombinationen på sängen



Moderator under dagen var Karin Adelsköld och förutom att hålla ihop programmet så bjöd hon på många glada skratt, hon är verkligen inte klok på en fläck. Under temat Bloggar & business inspirerade Annakarin Nyberg, Underbara Clara och Trendenser-Frida till stordåd och att det handlar om att våga. Inse värdet i kunskapen bakom bloggen och att våga ta betalt därefter. Jag fick både en och två tankeställare. Sedan berättade Monica Ahlberg om sin spännande resa med utvecklingen av Rosendahls trädgård och den popularitetstillväxt som skedde långt innan ordet blogg var uppfunnet.



En ny bekantskap som lämnade ett stort avtryck hos mig personligen var Elin Nyström, grundaren och designern bakom Stylein [stajlin] som med sin varma och gulliga uppenbarelse fick mig att vilja spontankrama henne. Något jag lät bli, det hade kunna blivit obekvämt. Hon berättade om sin senaste kollektion och bjöd på en livs levande minimodevisning on the spot. Tyvärr kan ni inte se blusen hon själv bar men den kommer i Juli och är att dö lite för. Jag lovar.



Som huvudnummer avslutades eftermiddagens talartåg med ingen mindre än bloggentreprenören Isabella Löwengrip/Blondinbella. Hennes entusiasm och ingenting är omöjligt-mentalitet smittade verkligen av sig och om jag fick önska så borde det finnas minst en 21-åring med samma driv och positiva duracellkanins-anda i varje socken. Då hade jag sett till att bli kompis med kalmarvarianten. På studs (med risk för att drabbas av utmattningsdepression på en vecka...).



Kvällen avslutades med drinkmingel och trerättersmiddag signerad Marcus Samuelsson för Norda Bar & Grill och jag gick och lade mig alldeles för sent för att vara människa ett fåtal timmar senare när jag var tvungen att åka till jobbet. Men gissa om det var värt det. Jag pratade med härliga bloggare som jag bara läst förut och återseendekramades med gamla goda rävar som jag lärt känna de senaste åren och som sagt, på tåget igår kokade grytan nästan över efter alla intryck och än en gång stort tack till Frida och Milk för det grymma evenmanget!

Tävlingen är förresten avslutad och jag förstår att ni är nyfikna på vinnaren. Men nåt kul ska vi väl ha i morgon också? Nu sängen.

Kommentarer
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Vilken härlig sammanfattning! Önskar verkligen att jag hade kunnat vara med, kändes däremot lite riskabelt då jag har BF 12 maj, men nästa gång hänger jag med!

2012-05-08 @ 23:49:58
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: tinajo

Låter jättekul! :-)

2012-05-09 @ 07:44:55
URL: http://www.tinajoathome.blogspot.com/
Postat av: Jenny - Hemtrender

Kul att träffa dig igen Sara, hoppas det blir snart igen!:)

Ha en riktigt fin sommar nu!



Kram Jenny

2012-05-10 @ 21:23:34
URL: http://Hemtrender.com
Postat av: Linda

Vad trevligt du verkar haft det :)

2012-05-14 @ 18:31:30
URL: http://liilah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback