Stor & liten

Tidigare i veckan såg jag via Instagram att BCWW (som jag bloggade om för ett par veckor sen) hade en tävling där man kunde vinna arbetskläder till kidsen. Genom att fota ett eller flera barn tillsammans med ett favoritträd och publicera det på instagram under maj månad var man med. Genast såg jag tallen vid torpet framför mig, vackrare träd finns knappt, ihop med Marsipanrosen förstås och arrangerade en bild i gårdagens kvällsol.
 
Gissa vad!? Vi var en av de tre lyckliga vinnarna som presenterades precis! Ja, vad annars. Med det trädet och den ongen - som mannen så ödmjukt uttryckte det.
 
Behind the scenes, gastandes från rapsfältet: "-Håll händerna under tröjan så man inte ser dem, ställ dig mer till ditt höger, tänk dig en rak linje från mig genom rosen, du ska inte synas! "
 
"Wahaaa!! Ihhhhii, titta på mammaaa! *visselljud* en gång till! *omgen käkar bark* Sååå, braaa. Boosa Busa, här är mamma! Bara eeen gång till..."
 
 
Vinnarbilden
 
"-En ensam bebis uppslängd i ett träd, vilka jätteansvariga föräldrar, ja den tar vi." Jesper spekulerar i juryutlåtandet. Nåväl, oavsett hur de resonerade så gick det ju uppenbarligen inte att misslyckas med det trädet och den hära ongen....
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin Björling

ongen är ju för jädra gullig och fotot är ju topnotch så ett välförtjänt grattis till er, bra jobbat !

Svar: Tack och Tack!! Himla kul. :)
Little Miss Fix It

2013-06-01 @ 22:40:05
URL: http://cherries-malina.blogspot.com
Postat av: Anna

Underbar bild! :) Bra jobbat och grattis! :)

Svar: Åh, tackar Anna :)
Little Miss Fix It

2013-06-02 @ 09:24:17
Postat av: Malin Wederberg

Fina bilder :)

Svar: Tack :)
Little Miss Fix It

2013-06-02 @ 18:30:19
URL: http://darksess.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback